E. Wolters photo
Droom van: E. Wolters
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 9.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Dochter naar Nederland halen

Dochter naar Nederland halen image
De dochter van mijn vriendin, waar ik al jaren samen mee ben, woont nog in haar geboorteland, zonder familie, maar bij vrienden. Wij willen haar zo snel mogelijk bij ons in huis kunnen nemen, zodat moeder en dochter na vele jaren weer samen zijn.

Zoals alle bekenden van mij wel weten, ben ik een man van Nederlandse afkomst en mijn vriendin is ongeveer 10 jaar geleden naar Nederland gekomen. Wij hebben elkaar bijna 6 jaar geleden leren kennen. Zij heeft een dochter in haar geboorteland Nigeria die bij haar vader was. Haar vader is echter overleden en verdere familie bekommert zich niet om haar. Daarom is ze nu sinds anderhalf jaar bij vrienden van mijn vriendin in huis.Wij willen haar zo spoedig mogelijk naar Nederland halen om mijn vriendin en haar na ruim 10 jaar te herenigen, maar ondertussen lopen de kosten hiervoor en ook voor levensonderhoud en school in Nigeria zo hoog op dat al onze spaarcenten op zijn en we al een flinke lening af hebben moeten sluiten. Er werd mij aangeraden om via crowdfunding hier een beroep te doen om ons te helpen om verder te kunnen gaan met ons doel om onze dochter zo snel mogelijk naar Nederland te kunnen halen en hier een goed en vooral normaal leven te kunnen geven in ons gezinnetje.We hebben geld nodig voor de documenten te bekostigen, de aanvraag bij de IND en om haar straks naar Nederland te kunnen laten komen.
Verder zal ze hier naar school moeten aangezien ze nu op een leeftijd is dat ze net naar de middelbare school zou moeten gaan.
We hebben onze zorgen hoe dit alles te bekostigen, net zoals bijvoorbeeld haar kleding als ze straks hier is, ze heeft namelijk alleen kleren voor warm weer natuurlijk en zal dus veel nieuwe kleren moeten hebben. 
Graag wil ik dus een beroep doen op mensen die wat geld kunnen missen en ons willen helpen om haar naar Nederland te kunnen halen en te zorgen voor een mooie toekomst voor onze dochter.


Al vast heel hartelijk dank aan diegenen die ons dan ook daadwerkelijk willen helpen, op welke manier dan ook. Alle beetjes helpen :) .
Indien er mensen zijn die nog wat willen vragen mag dat natuurlijk altijd, ik weet alleen niet of dat hier rechtstreeks kan, aangezien ik hier helemaal nieuw ben. Wel via facebook uiteraard.

Groetjes, Edwin en Faith

Uitgelicht
Aanpassingen voor Qwin image

Aanpassingen voor Qwin

  • 47%
  • € 15.000 Doel droom
  • -