Simone Netten photo
Droom van: Simone Netten
  • 1 Donaties
  • € 100 Ontvangen
  • € 600 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 100 Door: Nicole Didden

    Hoi Simoontje, Ik zag je bericht gisteren pas vrij laat...had eeuwigdurende visite en toen die weg gingen heb ik zonder meer de computer dicht gekwakt. Mijn hersens waren onder nul gezakt. Natuurlijk wil ik hier en daar reclame maken voor je donatie campagne als ik maar es wist aan wie. Het schiet me wel te binnen als ik een geschikte persoon tegen kom. Daarom, de eerste geschikte ben ik zelf, (haha, verwaand kreng ikke), geef ik hierbij het goede voorbeeld. Ik hoop dat goed voorbeeld doet volgen en je snel aan je beoogde doel komt. Groetjes - Nicole.

    5 maanden geleden

Eigen ruimte

Eigen ruimte image
Hallo mijn naam is Simone Netten en ik heb sinds 1 oktober 2015 een eigen bedrijfje

Hallo allemaal, sinds 1 oktober 2015 ben ik gestart met mijn eigen bedrijfje 123fixit.nl. Ik lever allerlei computer diensten aan particulieren en zakelijke klanten voor een relatief laag bedrag. Dit loopt uiteen van opschonen tot complete vervanging van hardware.

Op het moment dat ik hiermee begon deed ik dit gewoon simpel vanuit mijn woonkamer.

In mijn huidige situatie merk ik dat er steeds meer mensen gebruik maken van mijn diensten waardoor de woonkamer eigenlijk geen optie meer is.

Ik ben daarom deze donatie aktie gestart om het geld bij elkaar te krijgen voor een eigen tuinhuisje waarvan ik dan mijn werkplek kan maken.

Uitgelicht