Joanna Maria photo
Droom van: Joanna Maria
 • 46 Donaties
 • € 1.000 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 45 Door: DUITSE VRIENDIN

  beetje bij beetje komt alles goed voor jullie allen.

  1 maand geleden
 • € 20 Door: mary

  nog even iets van mij langzaam,langzaam komt alles goed. liefs Mary

  2 maanden geleden
 • € 5 Door: Kim

  xxxx

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: M

  3 maanden geleden

Kind van de rekening

Kind van de rekening image
Help ons met vervoersmiddel zoals een auto/rolstoelbus zodat wij hem ook overal mee naar toe kunnen nemen en dat hij kan meedoen in ons gezin. We gunnen hem een periode van rust en plezier. Zelfstandigheid en participatie.

Mijn zoon heeft sinds 2009 de diagnose gekregen voor een neurologische spieraandoening. Door deze spieraandoening heeft mijn zoon weinig spierkracht en spanning en is beperkt met zijn energie. Sinds 2009 zijn er vele trajecten geweest.

Sinds mei 2015 zit mijn zoon thuis zonder onderwijs en opgesloten in ons huis. Hij heeft een electrische rolstoel gekregen vorig jaar( hiervoor heb ik mijn zoon 7 jaar gedragen) maar het huis was niet toegankelijk. Hierdoor was mijn zoon uitgesloten van participatie en socialisatie. Hij kon niet naar buiten en moest heel het jaar in huis vertoeven. Ondanks onze urgentie hebben wij nu eindelijk een geschikt huis. Hij kan geen onderwijs volgen en heeft geen school en dus ook geen speeltijd met vrienden. Ik (moeder) kan zelf net rondkomen omdat ik niet kan werken en inkomen heb vanuit een fonds. Ik krijg geen uitkering omdat ik nog sta ingeschreven om mijn diploma te behalen op de Hogeschool. Helaas is dat het er dit jaar niet van gekomen wegens ziekte en het vechten voor mijn zoon zijn kinderrechten. Werken is niet mogelijk omdat ik thuis moet blijven voor mijn zoon. Ik moet hem onderwijs geven en verzorgen. Dit is het afgelopen 2 jaar heel moeilijk voor mij geweest waardoor ik 3 maal in het ziekenhuis ben beland. Ik heb de ziekte van Crohn, endometriose, pds en artritis. Tijdens deze perioden en op mindere dagen krijgen wij hulp van Oma onze mantelverzorgster. Helaas komen wij niet in aanmerking voor PGB omdat zij vinden dat familie dit moet opvangen en de zorg van mijn zoon normaal is. Elke moeder behoort een kind te dragen en wassen etc tot zijn twaalfde. Onze advocaat is met veel verschillende zaken bezig zoals het PGB, onderwijs en inkomen. Helaas zal dit nog lang duren.

Wij zijn bezig met rechtzaken voor het onderwijs, we hebben het afgelopen jaar gevochten voor zijj recht en een toegankelijk huis. Het lijkt erop dat deze 2 punten nu eindelijk bijna opgelost zijn.

Ik vraag hulp voor het behalen van mijn rijbewijs en aanschaf van een auto of busje. Aangezien ik niet kan fietsen en veel kan lopen door mijn reuma en mijn zoon in een rolstoel zit. Hij krijgt geen vervoer op maat etc. Wij kunnen hem dus niet vervoeren met of zonder rolstoel. Hij kan door zijn ziekte maximaal 15 min aan 1 stuk of 1 uur gespreid lopen. Daarna moet hij weer opladen. Dit kan dagen duren en de pijnen die hij dan heeft zijn niet prettig. Wij zouden ook gewoon willen bewegen buiten ons huis. Wij hopen dat u zou kunnen bijdragen aan onze droom en mijn zoon weer kan opfleuren voordat hij weer maanden moet wachten tot hij kan deelnemen aan het onderwijs. Wij zouden het ook op prijs stellen als iemand zou willen helpen met het leggen en bekostigen van een tegelvloer in onze tuin zodat hij ook met zijn rolstoel mee kan genieten van het mooie weer.

Alvast super bedankt voor iedereen die toch iets wil en kan doneren aan ons gezin. Wij zijn dankbaar voor iedereen die iets bijdraagt.

Wij hebben namens Mary een pup cadeau gekregen voor Xio. Dit zal hem helpen met het leren vertrouwen en het naar buiten gaan.  Wij zijn onwijs dankbaar voor deze hele lieve schenking. Namens oma, moeder, zusje en Xio hartstikke bedankt voor uw steun en hulp. Alleen maar liefde ❤

MELANATED CORP bedankt voor je donatie en shirts. Xio vind ze hartstikke mooi en zitten heerlijk. De oorbellen zijn ook super. Die gaat mama ook zeker dragen. Alleen maar❤

Alle mensen die al hebben gedoneerd super bedankt namens mij en Xio. Alle kleine beetjes helpen enorm. ❤

Wij hebben al wat aanpassingen kunnen bekostiging via de site. Zoals vd douche een aangepaste kraan en stoel, theorie auto en lespakket. We zijn nu nog bezig met het inzamelen voor het examen die kost 235 en voor een auto. We hebben al een ingeklapte rolstoel bestel die wordt snel geleverd. Dan kunnen we toch ook met een normale auto reizen eventueel.

Delen mag uiteraard!

Uitgelicht