Nathalie Zitter photo
Droom van: Nathalie Zitter
 • 24 Donaties
 • € 636 Ontvangen
 • € 2.200 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Marijn

  Heel veel succes!

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Margo de Leeuw-Wind

  4 maanden geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  4 maanden geleden
 • € 5 Door: Sharon Naber

  Succes!

  4 maanden geleden

D*VERSITY NAAR HET WK!

D*VERSITY NAAR HET WK! image
Wedstrijdteam D*VERSITY van Danssportstudio Fit by Rox uit Hilversum heeft zich, na 7 van de 8 kwalificatiewedstrijden van de UDO, als 4de van de 25 teams gekwalificeerd voor het EK en geheel onverwacht ook voor het WK. Met de behaalde 2de plaats op de UDO Masters hebben wij onze WK kwalificatie bekrachtigd. Om in Glasgow te kunnen dansen hebben wij jullie hulp nodig!

Het WK is van 18 t/m 21 augustus 2016 in Glasgow, Schotland. D*VERSITY bestaat dit seizoen 10 jaar en het WK zou een mooie gelegenheid zijn om deze periode af te sluiten. De meiden hebben na deelname aan het EK in Kalkar (Duitsland) de smaak te pakken en vragen daarom om uw hulp. 

Yara, Linde, Jessie en Merel van D*VERSITY zullen worden versterkt door Sanne, Lola, Florine en Senna van SELECTED, het andere wedstrijdteam o.l.v. Nathalie Zitter. Om deze 8 meiden en de coach in Glasgow te krijgen is een behoorlijk budget nodig. Het wedstrijdgeld bedraagt €105,- per persoon, een vliegticket (zonder koffer! haha) is ongeveer €165,- per persoon, de goedkoopste Air Bnb accomodatie kost €40,- per persoon per nacht en dan hebben wij hier nog niet de overige kosten, zoals eten en drinken, bij opgeteld. Kortom, het kost al gauw €550,- per persoon om deelname aan het WK mogelijk te maken. De meiden hebben inmiddels alle middelen ingezet maar in onze begroting komen wij nog zo'n €2.200,- tekort. Elke donatie is meer dan welkom!

Meer informatie staat op de Facebook pagina van D*VERSITY en SELECTED en hier kunt u tevens een bericht achterlaten voor eventuele sponsormogelijkheden.

Onze dank is groot!

Uitgelicht