Davy Braekman photo
Droom van: Davy Braekman
 • 3 Donaties
 • € 180 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • België Land
23 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Isabelle

  Flyer gezien bij de tandarts, veel succes Davy!

  2 maanden geleden
 • € 150 Door: Bert Berends

  Als Boost Your Sport member ga ik dit naturlijk sponsoren. Ook met supplementen. Zodra mijn O2 Drops binnen zijn vanuit de USA, neem ik contact op.

  5 maanden geleden
 • € 25 Door: Your Wife's Best Friend, The MILF'lover ;)

  Ik wens je van harte het behalen van jou droom/bedrag Davy! Run Forest Run!

  5 maanden geleden

Marathon des Sable 2017

Marathon des Sable 2017 image
Hallo, Ik ben Davy Braekman en ben een fervente loper vooral marathons, als droom zou ik graag deelnemen aan de marathon des sables 2017. Wij zullen dit doen voor de seidemann nursery school te Gambia! Meer info op de fb pagina van seidemann nursery school. Door de hoge onkosten oa inschrijvingsgeld(3600€) vliegreis(500€) en uitrusting(1000 a 1500€) ben ik op zoek naar sponsors via crowdfunding.Elke euro die opgehaald wordt na de onkosten gaan rechtstreeks naar seidemann nursery school!! Elke storting is van harte welkom! Alvast bedankt

Wat is marathon des sables? of kortweg mds?

Dat is een ultraloop ten zuiden van Marokko in de saharra.Hier wat meer bekend door de deelname van Tom Waes een aantal jaren geleden. De deelnemers moeten ongeveer een 300km afleggen in de woestijn waar de temperatuur overdag kan oplopen tot 50° en s'nachts rond het vriespunt schommeld.

Als extra moeilijkheid moeten de deelnemers alles zelf meedragen van eten en kledij enz voor de ganse duur van de loop (7dagen).

Dit zorgt er dan ook voor dat deze loop bij de 3zwaarste ter wereld behoort.

Dit is mijn uitdaging!!

Goed doel Seidemann nursery school 

De Seidemann school is opgericht in september 2004 door een Nederlands koppel Dhr &  Mw Seidemann. Dagelijks komen ongeveer 150 leerlingen vol enthousiasme naar de school waar hen een degelijke begeleiding vanaf de kleuterklas geboden wordt. Het wapent deze kansarme kinderen om te ontsnappen een uitzichtloze toekomst. Goed onderwijs vanaf jonge leeftijd is hun enige hoop op een plaats op de arbeidsmarkt in hun latere leven en de hoop op een betere toekomst.  Het schooltje is in die 12 jaar enorm gegroeid maar is dringend toe aan renovatie. Alsook de bouw van 2 bijkomende klaslokalen is een must aangezien een groot deel van de kinderen momenteel les krijgt onder de mangoboom. Momenteel zijn er maar 2 klaslokalen voor +- 150 leerlingen. Omdat met de dood van Dhr & Mw Seideman in 2013  alle buitenlandse steun verdween, willen wij nu ons steentje bijdragen om de school verder uit te bouwen. Vorig jaar werd reeds meubilair, schoolmateriaal en kledij gebracht en vanaf dit jaar engageren wij ons voor de renovatie en de bouw van 2 klaslokalen. 

Op de  Facebook pagina  www.facebook.com/steunSeidemannSchool  vindt u veel informatie en worden regelmatig nieuws en foto’s geplaatst m.b.t. de voortgang van ons project.

Ik weet dat ik in mijn eentje de wereld niet kan veranderen, maar ik kan wel een druppel zijn die kringen doet ontstaan. 

Helpt u ons mee ?   Dit zou super zijn ! 

Laat ons samen zorgen voor een betere toekomst voor de kinderen van Seidemann Nursery school.

Alvast bedankt !

Uitgelicht
Starten Stichting image

Starten Stichting

 • 52%
 • € 251 Doel droom
 • -