Ralf Thiel photo
Droom van: Ralf Thiel
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 200 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Handpoppen voor LVB

Handpoppen voor LVB image
Handpoppen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Mijn droom is om handpoppen te kopen voor mijn groep die ik vrijwillig begeleid.

Ik heb een half jaar lang geëxperimenteerd met handpoppen op mijn groep. Ik had hiervoor handpoppen geleend maar ik zou graag handpoppen kopen voor de groep.

In dat half jaar heb ik prachtige dingen gezien. Zo had het effect op een cliënt met zeer veel stemmingswisselingen, die nu haar handpop als een vriendin ziet. Zij is nu vrolijker dan ooit en maakt zelfs contact met anderen door middel van de handpop, ondanks dat zij niet goed kan praten. 

Een andere cliënt ging vroeger altijd chagrijnig weg maar is nu het zonnetje zelf. Hij vermaakt zich met de handpoppen en heeft zich ook leren uiten. Hij loopt niet meer weg uit de groep omdat hij te veel prikkels binnen krijgt. Nee mooier nog, hij kan nu zelfs aangeven waarom het hem even te veel wordt. Hij trekt zich nu terug met de handpop maar blijft op de groep. 

Daarom zou ik graag handpoppen voor ze kopen... helaas zijn deze heel duur en door de bezuinigingen in de zorg is het niet mogelijk om ze te kopen. Maar ik hoop nu met jullie steun toch dit aan te mogen bieden.

Met €80,- kan ik al de eerste handpop kopen en zal ik zeer gelukkig zijn maar ook mijn groep. Willen jullie mij helpen?

Uitgelicht