Lies Ceulemans photo
Droom van: Lies Ceulemans
 • 73 Donaties
 • € 1.623 Ontvangen
 • € 5.040 Doel
 • België Land
Embed

Recente Donaties

 • € 17 Door: Anoniem

  4 maanden geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  4 maanden geleden
 • € 15 Door: Helga A.

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Lisa Coco

  4 maanden geleden

Galgenmaal 2016

Galgenmaal 2016 image
Lieve mensen, wij rekenen op jullie begrip en goedheid om dit zeer ernstig probleem samen met ons op te lossen. Bedankt uit de grond van ons hart, Michèle en Lies

*** Wij willen iedereen bedanken die al gestort heeft! We doen hierbij nog een warme oproep aan iedereen die nog van plan was ons te helpen om dat zo snel mogelijk te doen. Daarom stellen we de deadline één week uit.

Heel veel liefs, 
Michèle en Lies

*** Hoewel we dat betwijfelen, wordt het ingezameld geld doorgestort naar een goed doel of teruggestort als het gestolen bedrag toch nog teruggevonden zou worden.

Op 29 juni 2016 organiseerden wij, Lies Ceulemans en Michèle Gorissen voor het afstudeerjaar 2015-2016 diergeneeskunde een laatste diner, het Galgenmaal. Het was een groot succes, een zalige afsluiter van 6 jaar hard studeren en mooie verhalen. Wij namen hiervoor de volledige verantwoordelijkheid, met veel plezier. Voor alle duidelijkheid, de studentenkring de VDK, staat los van deze activiteit.
De dag erna kwamen wij jammergenoeg tot een verschrikkelijke ontdekking. Een extreem grote som geld was gestolen uit een kassa waarvan niemand buiten de organisatie wist waar ze stond. Deze diefstal is dus persoonlijk en dat kwetst. We gaven de dief nog tot zondag de tijd het geld anoniem terug te brengen.

Zoals verwacht, maar niet minder pijnlijk, hebben wij het gestolen geld niet teruggezien. 

Het gaat over een bedrag van 5040 euro. 2520 euro van Lies en 2520 euro van Michèle. Vanzelfsprekend hebben wij dit geld niet in ons bezit, maar moeten het binnen 2 weken wel kunnen betalen. Een rechtszaak is niet weg te denken.
Terwijl de politie zijn onderzoek verderzet, willen wij een warme oproep doen aan alle laatstejaars, dierenartsen, vrienden en sympathisanten.Wij hebben met heel veel liefde het Galgenmaal georganiseerd en willen jullie met evenveel liefde vragen om ons te helpen dit probleem op te lossen.Op het Galgenmaal waren ongeveer 300 mensen aanwezig. Laatstejaars, vrienden, familie, partners, dierenartsen en profs. Dit zou betekenen, dat als iedereen mee verantwoordelijkheid neemt, er per persoon met een bedrag van 17 euro, verleden tijd kan worden gezegd aan onze persoonlijke geldzorgen. Er is geen alternatief.
Het is niet ondenkbaar dat deze gebeurtenis ons al veel verdriet heeft gedaan en onze nabije toekomst beïnvloedt, maar wij geloven dat met uitzondering van die ene persoon, het afstudeerjaar 2015-2016 het hart op de goede plaats heeft. We hebben nog niet alle hoop verloren. Initiatief nemen om te organiseren zou op deze manier niet mogen worden afgestraft, en laat dit zo de laatste kans zijn om ons afstudeerjaar te verenigen.
Veel liefs, Michèle en Lies

Uitgelicht