Pepijn Borst photo
Droom van: Pepijn Borst
  • 1 Donaties
  • € 55 Ontvangen
  • € 300 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 55 Door: Gertie

    Prachtig doel Pepijn. Xxx

    5 maanden geleden

Guatemala hockey

Guatemala hockey image
In mijn tussenjaar ga ik Engels en wiskunde les geven in Guatemala. Daarnaast heb ik een project gestart waarmee ik de kinderen in Guatemala kan kennis laten maken met hockey. Ik heb al een sponsor en dus de materialen. Alleen zijn de verzendkosten toren hoog..

Mijn naam is Pepijn Borst en ik ben 17 jaar oud. Ik ben dit jaar geslaagd voor mijn havo en in september vertrek ik naar Guatemala. Ik ga daar  vrijwilligerswerk doen. Ik ga  Engelse les geven aan kansarme kinderen. Hierdoor hoop ik dat ze meer kansen krijgen in de maatschappij. 

 

Ik hockey ik al  jaren met heel veel plezier op super-a niveau. Nu mijn vertrek naar Guatemala dichtbij komt en het hockeyseizoen is afgelopen, kom ik tot de conclusie dat ik hockey heel erg zou missen. Hierdoor kwam tot het plan dat ik hockey zou introduceren in Guatemala, zodat deze kinderen ook kunnen zien hoe geweldig hockey is! 10 jaar geleden is de Guatemalaanse hockey bond opgericht. Na een moeizame start komt het hockey steeds meer op in Guatemala.

Om mijn plan mogelijk te maken heb ik geld nodig voor het transport van de materialen. 

Mijn vraag aan u is dus: Kunt u mij helpen aan helpen aan de verzending van deze (gesponsorde) materiaal ? Het zou zo leuk zijn als ik dit voor de kinderen daar zou kunnen regelen.

Alvast bedankt!

Uitgelicht