Henriet Brand photo
Droom van: Henriet Brand
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
20 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  5 maanden geleden

Nieuwe plek...Stichting Jet

Nieuwe plek...Stichting Jet image
Lieve mensen, ik ben Jet 52 jaar jong. Sinds twee jaar weer helemaal happy in de liefde . Ik woon helaas nog steeds in een bejaardenflat na een (v)echtscheiding. Mijn droom is om mijn Stichting die ik begin dit jaar opgericht heb verder uit te breiden. Stichting Jet Brand organiseert kunst, poëzie ,literatuurfestiviteiten en andere activiteiten om volwassenen en kinderen te steunen die aan een onbekende stofwisselingsziekte lijden.Jet haar eerste dochtertje overleed aan de ziekte van Pompe. Momenteel bezig met Montmartre meppel te organiseren wat 4 augustus plaats vind. Tevens heeft Jet 12 stadsgezichten van Meppel ontworpen wat een pracht kalender gaat worden. Hiervoor worden sponsoren benaderd en is het eerste gedeelte binnen. De kalender wordt het eerste verdienmodel voor de Stichting. Jet zelf is er van overtuigd dat een goede warme gezellige woonplek de basis is om fijn te werken om deze droom verder gestalte te geven.

Graag wil ik een gezellige woonplek , een chaletje met een klein autooje .

Waarom? Ik hoef en wil niet groot wonen maar een bejaardenflat geeft weinig inspiratie, ik hou van het water.

Ik heb zes rugoperaties gehad en nekoperatie (nu voorzien van het nodige plaatwerk) heb artrose en heb nog een halve schildklier.Het fietsen overal naar toe valt me steeds zwaarder.

Mijn leventje is niet altijd gemakkelijk geweest , wel ben ik supertrots op mijn 26 jarige zoon en dolblij met mijn lieve vriend .(die helaas niet meer kan werken door hartproblemen en een CVA)

Ik heb 20 jaar vol enthousiasme in de gehandicaptenzorg gewerkt, koos helaas de verkeerde partners. Mijn jeugd was moeilijk door een alcoholistische vader, die dingen deed die een vader niet hoort te doen...en op mijn 21 ste suicide pleegde. Het jaar daarvoor ik was net 20 verloren mijn toenmalige partner en ik ons 7 maanden jonge dochtertje.Op mijn 26 ste werd mijn zoon geboren. Na 20 jaar samenwonen met de vader van mijn kinderen wist ik dat ik moest stoppen, onze levens groeiden teveel uit elkaar. Ik kon niet met zijn levensstijl leven. Zeven jaar alleen met mijn zoon gewoond, een fijne tijd ondanks alle rugoperaties die ik onderging.Mede doordat de bouwstenen van mijn jeugd niet zo stevig waren een paar keer zwaar depressief geweest . op mijn 46 ste trouwde ik met wat ik dacht de prins op het witte paard...verhuisde naar een andere plaats en gaf alles op ...het werd een nachtmerrie. Narcisme valt niet mee te leven en na 4,5 vertrok ik met amper iets. ...vele lessen rijker.

Ik ben nooit verbitterd geraakt en vind mezelf een krachtige vrouw met beperkingen maar zeker ook met mijn creatieve mogelijkheden.(2012 is mijn eerste gedichtenbundel uitgekomen) Ik vind dat ik een fijne woonplek verdien en een klein autootje daarom deze droom!

Ooit hoop ik een kunstschip te realiseren met een bed en breakfast waar mensen met een lichte verstandelijke handicap en mensen met een psychische stoornis een zinvolle werkplek vinden....met een atelier...met een ruimte voor workshops...met een heerlijke grote woonkeuken enz..enz...deze droom ga ik voor mijn Stichting verder uit werken, waar ik meerdere kalenders van steden kan ontwerpen.... ik hoop .....in een fijn chaletje aan het water!

Uitgelicht
St. Rico-Jay To America image

St. Rico-Jay To America

 • 24%
 • € 40.000 Doel droom
 • -