Jessica Janssen photo
Droom van: Jessica Janssen
 • 19 Donaties
 • € 1.089 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Jessica ten Berge

  Het zit m kennelijk in de naam. Ik ben ook opnieuw begonnen en heb ook veel narigheid in m'n leven ervaren. Ik liep financieel ook tijden achter de feiten aan. Was genoodzaakt 2 banen te hebben dus werkte 11 uur per dag 5 dagen in de week. Maar ik ben er bovenop gekrabbeld en dat lukt jou ook! Het is zeker niet makkelijk in je eentje, en door dingen als eigen risico van de zorgverzekering e.d. wordt het steeds moeilijker. Ik kan niet veel missen, maar wil je toch een klein beetje helpen. Sterkte meid, je komt hier wel doorheen. En goed dat je dit doet. Je kunt nl. niet alles alleen...

  3 jaren geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Ik hoop je hiermee een beetje te helpen. Succes verder. Hartelijke groet.

  3 jaren geleden
 • € 4 Door: andy

  3 jaren geleden
 • € 200 Door: Anoniem

  3 jaren geleden

opnieuw beginnen

Lieve allemaal, Het kost me heel veel moeite om mijn droom op te schrijven maar ik werd erop geattendeerd door iemand en dacht, nooit geschoten............

Bijna alle trauma's die ptss kunnen veroorzaken heb ik meegemaakt (ik overdrijf niet).

Ik ben een erg positief en vrolijk mens maar ik ben mijn moed en vertrouwen gaandeweg kwijtgeraakt.

Ik ben letterlijk moegestreden en opgebrand. Sinds 1,5 jaar woon ik weer op mezelf met mijn 2 dochters door deze verhuizing heb ik achterstanden opgebouwd. Je verhuisd nl eerst en dan pas kan je een uitkering aanvragen door zoekgeraakte stukken ( bij de gemeente!)duurde dit zolang dat ik huurachterstand opliep en het werd niet met terugwerkende kracht uitgekeerd. Daarna kreeg ik een belastingaanslag van 2008 daar had ik natuurlijk niet op gerekend! Om een lang verhaal kort te maken...ik heb nu dus schulden waar ik niet uitkom.

Ik zou zo  graag met een schone lei willen beginnen! 

Natuurlijk rijzen er nu een heleboel vragen bij veel mensen en dat kan ik me voorstellen!

Zo kort mogelijk; ik zat in de wao al 20 jaar toen ik van de een op de andere dag 40 uur moest gaan werken. Ik had wao voor psychische problemen (trauma's) later kwam daar nog fybromyalgie bij en artrose. Ja ik héb écht geprobeerd te werken en nog solliciteer ik! Nee, ik smijt geen geld over de balk, ben al 30 jaar niet op vakantie geweest en mijn kinderen nog nooit . Ik zit niet op clubs heb geen dure apparatuur ga niet uit en eet thuis een gewone maaltijd (voedselbank).

De enige slechte gewoonte die ik heb is roken en door alle stress kan ik er nu niet mee stoppen maar probeer wel zo zuinig mogelijk te doen en maak mijn sigaretten zelf.

Ik kan nog wel even doorgaan over problemen en sores maar ik wil niet doorzeuren of zielig doen.

Ik leef nu op een dusdanig minimum dat het onmogelijk is om te sparen en ik moet nu weer regelingen treffen ivm eindnota nuon en ziektekosten (medicatie) dat alles zorgt ervoor dat ik van 25 euro per week rond moet komen, áls ik al regelingen krijg!

Ook wil ik naar de stadsbank gaan om te vragen of zij mij nog kunnen helpen. Kortom ik ben ten einde raad en zie geen uitweg vandaar deze oproep. Ik zou zoooo graag  opnieuw beginnen zonder me elke dag zorgen te hoeven maken. Ik hoef geen extra geld oid luxe vraag ik ook niet om, ik vraag om een nieuwe start zodat ik de rust in mijn hoofd heb om andere zaken op te lossen.

Uitgelicht