marijke hettinga photo
Droom van: marijke hettinga
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 2.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    3 weken geleden

Nieuwe start

Nieuwe start image
Agressieve vorm COPD fase 3

Hallo allemaal,

Sinds mijn ziekenhuisopname januari jl. met extreme benauwdheisklachten weet ik inmiddels dat ik een agressieve vorm van COPD heb en zit inmiddels in fase 3 met een longinhoud van 19,3%.

Tot 3 januari jl. full-time gewerkt als verzorgende voor demente ouderen en heb dat altijd met veel liefde gedaan.

De situatie is inmiddels dat ik 100% in de ziektewet zit en een longrevalidatie volgt wat voor verbetering zou kunnen zorgen, echter is dat niet het geval en gaat het juist achterwaarts.

Ik lig ook in scheiding en heb een eengezins koopwoning met 2 trappen in huis wat dus inmiddels haast niet meer te doen is voor mij omdat ik de lucht daarvoor mist.

Mijn koopwoning is inmiddels verkocht, dat is uiteraard erg mooi en ben ik ook zeker blij mee.

Wist niet dat een huurwoning zo moeilijk te krijgen is, nu weet ik dat ik mogelijk binnenkort een huurwoning heb sta namelijk op de 1ste plaats.

Echter komen er nu veel kosten bij kijken wat ik niet heb (huis is verkocht zonder winst) denk aan stofferen van de woning ect.

Ook zullen er aanpassingen nodig zijn, als ik een andere woning heb, zoals een verhoogd toilet, wandsteunen in de badkamer, nu worden er ook wel wat vergoedingen gegeven maar dat dekt helaas niet alles.

Ik zou graag een nieuwe start willen maken in een woning waar ik me geen zorgen hoeft te maken en ik met een gerust hart kan wonen en het klaar is zodat ik me kan voor bereiden op een longoperatie die er aan zit te komen.

Ik hou u op de hoogte van het verloop.

Uitgelicht