• 128 Donaties
 • € 8.025 Ontvangen
 • € 8.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  3 weken geleden
 • € 161 Door: Anoniem

  Jullie verdienen het! Hug, Peter en Linda

  1 maand geleden
 • € 25 Door: Mariette

  1 maand geleden
 • € 25 Door: Suzanne

  Weer een klein stapje dichterbij :)

  1 maand geleden

Een Mollii Suit voor Lotte!

Een Mollii Suit voor Lotte! image
Lotte Manou Dun is de dochter van Jakob en Liesbeth Dun. Lotte is een prachtig meisje van 3,5 jaar die zwaar spastisch is en microcefalie heeft (vermoedelijke oorzaak: Zika virus). Ze is daardoor lichamelijk en verstandelijk gehandicapt. Lotte heeft een ontzettend sterke wil om te leven en te genieten. We zien haar dagelijks genieten van eten, lopen, gezelligheid en alle kleine details van het leven. Ook zien we dat Lotte ontzettend leergierig is en graag uitgedaagd wil worden.

Als ouders willen we haar natuurlijk het beste mee geven. Dit doen wij door de beste hulpmiddelen te zoeken en aan te bieden, de beste zorgverleners voor haar te vinden, dagelijks therapeutische oefeningen aan te bieden en alle mogelijkheden voor haar te onderzoeken om haar verder te helpen.

Concreet betekent dit we een nieuw hulpmiddel willen aanschaffen: de Mollii Suit. Een pak met elektroden die haar spasticiteit doet verminderen tijdens en na het dragen van dit pak. Het effect van het pak blijft ongeveer 48 uur actief. Door het pak meerdere malen per week te dragen verminderd haar spasticiteit in haar dagelijks leven. Wat betekent dit? Lotte kan makkelijker eten, zitten, drinken, praten(?!), meer ontspanning in het lichaam ervaren  (spasticiteit geeft een constante spanning in het lichaam) en meer genieten! De eerste keer dat Lotte het pak aan had begon ze al gauw met brabbelen en lachen, dat spreekt al boekdelen..

Om het pak het beste tot zijn recht te laten komen gaan we dit combineren met een intensief therapeutisch programma van 2 halve dagen per week. Dit zal niet alleen voor haar intensief zijn maar ook voor ons hele gezin. Wij hopen en verwachten dat Lotte hiermee sterk zal veranderen ten positieve!

Nu is er nog een dilemma. De kosten van dit alles! Hierbij een overzicht

-       Mollii suit: € 5.950

-       Wekelijkse therapie kosten: €40 (we gaan minimaal starten met een half jaar, dus 26 weken * 40 = € 1040)

-       Overige kosten: intake, administratie, tussentijdse controle: ongeveer  € 1010

Totaal bedrag: € 8000,-

We hopen dat jullie ons financieel willen ondersteunen om onze droom te realiseren: Een sterkere en vrolijkere Lotte krijgen!

Nog één punt om te benoemen, stel dat wij het opgehaalde geld niet volledig gaan toepassen voor het bovengenoemde doel om wat voor reden dan ook, zal het geld een volgend doel krijgen: de aanschaf van een (helaas) zeer prijzige rolstoelbus. Ook zal de therapie van na het eerste half jaar (we verwachten er nog een tijd langer mee door te gaan) hiermee worden bekostigd.

Uitgelicht
Starten Stichting image

Starten Stichting

 • 52%
 • € 251 Doel droom
 • -