Yvonne Roos Bijleveld photo
Droom van: Yvonne Roos Bijleveld
 • 53 Donaties
 • € 2.050 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Henriette

  Draag graag bij aan jouw droom! Ontvang graag je boek als het uit is!

  1 maand geleden
 • € 25 Door: Marthe-Makay

  Nieuwsgierig!

  2 maanden geleden
 • € 203 Door: Anoniem

  Met de contante donaties erbij ZIJN WE ER!!!! HOERAAA!!!!

  2 maanden geleden
 • € 30 Door: Wendy Van den Bulck

  Vanuit verbinding: gewoon, omdat het klopt :)

  3 maanden geleden

Boekensteun "EigenWijs"

Boekensteun "EigenWijs" image
"EigenWijs" is de titel van mijn nieuwe boek! Met "Project Boekensteun" hoop ik op een EigenWijze manier de auteursbijdrage bij elkaar te krijgen om opnieuw een uitgeefdroom te kunnen verwezenlijken, en hopelijk veel mensen blij te maken met opnieuw een inspirerende gedichten- en verhalenbundel!

Project “Boekensteun”

Met trots presenteer ik, eind september/begin oktober 2016, het resultaat van drie jaar kijken, voelen, lachen, huilen, heel veel vallen, één keer vaker opstaan, schrijven, schrappen, en weer opnieuw opschrijven:

Mijn nieuwe boek "EigenWijs" staat op het punt van geboren worden!

Dertig teksten, waaronder tien systemische sprookjes, en zeventig gedichten vormen samen een EigenWijs geheel, en ik hoop weer veel mensen te mogen raken en roeren, verwonderen, verbazen, hopelijk ook inspireren, met dit nieuwe boek.

Schrijven is geen vetpot. Een boek digitaal uitgeven via het zogenaamde “printing on demand” kost geld, en als het boek er is krijgt de schrijver royalties van 15% per verkocht boek. Er is geen oplage, druk kan per los exemplaar, de uitgever fungeert in het uitgeefproces als sparringpartner én neemt mij zeer professioneel het redigeer-  uitgeef-  vormgeef- en promotieproces uit handen. Daar zijn kosten aan verbonden die terecht zijn, en het gaat weliswaar niet over tonnen, maar voor een paarden-zzp-er is het een hele investering! Waar ik me uiteraard volstrekt niet door laat weerhouden….want tsja.... eigenwijs he...

Ik heb dus jullie hulp nodig!

 

Helpen jullie mij alsjeblieft mee om de benodigde auteursbijdrage plus de eerste 100 exemplaren, in totaal 2000 euro, bij elkaar te krijgen, om “EigenWijs” piekfijn in haar jasje te steken om de wereld te veroveren?

 

Hoe kun je helpen?

 

* Rechtstreeks doneren, via deze “Dream-or-Donate” pagina. Elk bedrag is welkom, elke euro maakt verschil! Elke donateur vanaf 5 euro ontvangt bovendien een inspiratiekaart uit mijn Atelier Roos, want voor wat hoort wat Glimlach   

***  Wat veel leuker is? Voor minimaal 25 euro het boek alvast vooraf bestellen. Geschatte aanschafprijs gaat 17,50 zijn (moet nog definitief bepaald), dat gaat in de Boekensteunpot om de eerste 100 exemplaren te kunnen bekostigen, het extraatje gaat bij de auteursbijdrage. Kun je méér missen? Héél erg graag natuurlijk, maar jij stelt zelf het extra bij te dragen bedrag vast naar wat jij kunt missen en wat het jou waard is.

Wat daarvoor te doen? Bestellen kan via roseletsbloom@outlook.com, geef door hoeveel boekjes en voor welk bedrag, en betalen kan om het eenvoudig te houden gewoon via de “Dream or Donate” pagina. Dat wijst zich vanzelf! Elke voorafbesteller ontvangt bij verschijnen van het boek een persoonlijk gesigneerd exemplaar met nog een extraatje uit mijn atelier als dank voor je bijdrage.

*** Alle winst van canvasdoeken, kaarten en overige werkzaamheden uit “Atelier Roos” gaan van nu af aan naar “Boekensteun”.  Er zijn een aantal kaartensets te koop, en ik heb een aantal doeken op voorraad. Wilde je toch al graag een werk van Atelier Roos hebben, maar kwam je niet tot kiezen of bestellen? Dan is DIT het uitgelezen moment, want ook nog eens voor een goed doel!

Welke kaartensets en/of doeken kun je bestellen? Onderaan staan de thumbnails van de kaartensets, leverbaar vanaf september. De sets kosten een tientje per 5 stuks. Het is ook mogelijk sets van 5 dezelfde te bestellen!  Doeken zijn te bestellen via www.rosesandunicorns.com (daar vind je álles wat te bestellen is!) of de mail, roseletsbloom@outlook.com .

Let op, betaling van spullen van Atelier Roos gaat niet via “Dream or Donate” maar zakelijk, en dan wordt de winst vanuit mij doorgestort naar “Dream or Donate” , zodat wél alle donaties bij elkaar blijven.

*** Alle winst uit de verkoop van mijn eerste twee boekjes “Stokpaardjes” en “Onbeteugeld” gaat naar Boekensteun de komende maanden. Heb je mijn boekjes nog niet en wil je straks de hele set compleet? Dan is dit een goed moment om ze aan te schaffen! Bestellen kan eveneens  rechtstreeks via mijzelf, roseletsbloom@outlook.com , betaling gaat dan ook weer via mij door naar “Dream or Donate”

*** Boek een Boekensteun Buitenrit! Van de inkomsten die komen van lessen en ritten met mijn eigen paarden, gaat komende 2,5 maand een deel naar Boekensteun. Een buitenrit kost 35 euro voor 1,5u, méér betalen mag ook, maar ook voor het gewone dagelijkse tarief heb je sowieso én een fijne rit, én draag je bij aan Boekensteun.

*** Heb je andere ideeën waarmee je me in ruil voor donatie voor voor jouw karretje kunt spannen? Wil je bijvoorbeeld een show of een clinic, of heb je een ander idee? Laat het me weten, ik ben overal voor in Glimlach 

Wil je liever anoniem doneren maar je presentje niet mislopen? Dan attendeer mij even privé via de mail op het feit dat je anoniem bijgedragen hebt.

Onder ALLE donaties verloot ik op 1 oktober, de dag dat het eindbedrag bekend is, tweemaal een exemplaar van “EigenWijs”en tweemaal een kaartenset van 5 stuks. Daarnaast heb ik nog een aantal leuke verrassingen weg te geven onder de donateurs, maar die hou ik nog even tot september geheim!

Vol vertrouwen ga ik dit avontuur aan, en ik hoop dat heel veel mensen mee willen helpen. Ik wil je nu alvast onwijs bedanken voor je bijdrage, namens een héél EigenWijze schrijfster!

EigenWijs is ook wijs!!!!!

 Liefs

Yvonne Roos Bijleveld  

Uitgelicht