Olaf Ar'turio photo
Droom van: Olaf Ar'turio
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 100.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  5 maanden geleden

BioBauernBnB

BioBauernBnB image
Wij willen graag een zelfverzorgende bio-boerderij met een AirBnB beginnen in Oostenrijk. In het prachtige, zonnige Burgenland moet het gaan gebeuren. Dus durf jij met ons mee te dromen en help je ons?? Als beloning verdien je een week gratis vakantie in het paradijs*

Altijd al eens op vakantie gewild naar Oostenrijk? Zin aan een vakantie op een boerderij? Wil jij het prachtige Burgenland graag ontdekken? Zoek jij rust en/of spiritualiteit of juist een actieve vakantie? Alles is hier mogelijk! 

Burgenland, één van de prachtigste provincies (bundesland) van Oostenrijk, ligt op een ideale locatie in Europa. Niet het meest bekende deel van Oostenrijk, daarom vind je hier nog rust en ruimte. Ook vind je hier een geweldig klimaat met de meeste zonne-uren van Europa! Onze toekomstige boerderij ligt bij het Nationalpark Raabtal met geweldige wandelwegen, vismogelijkheden en fietspaden. Direkt in de omgeving vindt je meerdere thermen (spa's) waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook zit je midden in het wijngebied Eisenberg dat bekend staat om zijn volle, mineraalhoudige wijnen met als highlight natuurlijk de Uhudler. Geniet van de prachtige wijngaarden, de heerlijke wijn en het goede eten bij een van de gezellige en oerige buschenschanken.

Qua infrastructuur en bereikbaarheid ligt onze boerderij echt in het hart van Europa. 10 minuten van Hongarije en 15 minuten van Slovenië gelegen, 20 minuten van Graz (culturele hoofdstad van 2013) en het vliegveld Graz-Thalerhof en naar de hoofdstad Wenen (vliegveld Schwechat) is het slechts 1,5 uur rijden.

Wat is ons plan? Zelfverzorgend worden, eigen energie opwekken, afval minimaliseren, water hergebruiken, energiezuinig en ecologisch bouwen. Zelf (bio)groente en fruit aanbouwen, eigen brood bakken, zelf worst maken, bier brouwen, schnaps stoken, kruidenlikeuren maken en nog veel meer! Extra inkomen dmv verhuur, workshops Ai-Ki, sjamanisme, zelf groentes telen, groentes inmaken etc. massages, verkoop van zelfgemaakte produkten (groentes, worst, schnapps etc.)

Onze bioboerderij krijgt een zelfstandige woon-eenheid voor de verhuur (AirBnB) in de vorm van een blokhut met alle voorzieningen, een sauna en zweethut in de tuin voor eigen en gastengebruik en voor sjamanische rituelen/workshops. De gehele zolderverdieping zal worden ingericht als workshop en yogaruimte en er komt een gedeelte (afgeschermd) voor behandelingen. Er zal een grote biologische moestuin worden aangelegd waaruit wij en de gasten kunnen eten, vrij plukken en genieten. Er komt een rookkamer (voor gerookte vis, vlees etc) en een grilplaats.

Waarom willen wij een zelfverzorgende bio boerderij beginnen? Na een burn-out, allerlei ziektes doorgemaakt, sterfgevallen in de familie en vriendengroep, altijd maar geleefd worden, willen we nu eindelijk ons leven zelf in de hand gaan nemen. Een plek van rust en ruimte is wat wij zoeken. Om een betere toekomst voor ons en onze dochter te realiseren, rust vinden, gelukkig en tevreden ons leven gaan genieten. Een bijdrage te leveren aan de maatschappij en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zelfverzorgend te zijn en het anderen voor te leven, in de tegenwoordige tijd met alle luxe en moderne technologie toch terug naar de natuur te kunnen. DAT IS ONZE DROOM!!

Bedankt alvast voor jullie steun en support!!

*voor de voorwaarden "hoe verdien ik een gratis vakantie door mijn donatie" graag een PB aan info@arturio.eu

Uitgelicht
Help chantal thuiskomen! image

Help chantal thuiskomen!

 • 13%
 • € 800 Doel droom
 • -