Tessa Demuynck photo
Droom van: Tessa Demuynck
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • BelgiĆ« Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

De ziekte vn Lyme overwinnen

De ziekte vn Lyme overwinnen image
Hallo iedereen Ik ben Tessa Demuynck, ben 22 jaar oud, en ben al 8 jaar samen met mijn vriend, Cesar Six. Ik ben op zoek naar een manier om geld in te zamelen om de behandeling van mijn vriend te kunnen betalen. Hij heeft de ziekte van Lyme, en wordt behandeld in Himmunitas in Brussel, door professor de Meirleir. Ik zelf heb ook al 5 jaar multiple sclerose. Het is tot nu toe nog niet gemakkelijk geweest voor ons :(.

Het was een hele lange zoektocht om te weten wat er met mijn vriend scheelde. Hij heeft last van extreme vermoeidheid, pijnlijke gewrichten en algemene malaise. Mijn vriend werkt fulltime als calculator/ tekenaar bij een bouwbedrijf. In het weekend werkt hij ook nog bij zijn ouders. Hij werkt 6 op 7 omdat we niet anders kunnen. Momenteel liggen we maandelijks aan 400 euro medische kosten. Daarvan wordt er jammer genoeg niets terugbetaald. Voor hij de behandeling kon starten moest hij ook een hele reeks testen ondergaan, en dus ook betalen. Daar hebben we ook al 3000 euro voor betaald. Vandaag heeft hij opnieuw een hele reeks testen mogen ondergaan, die ook nog moeten betaald worden, opnieuw 1150 euro. Ondertussen is 'time for Lyme' bezig met het onder druk zetten van de minister van volksgezondheid, maar ik vrees ervoor dat het nog lang zal duren voor Lyme (h)erkend zal worden door de overheid.

Ik hoop dat wij via deze weg toch iets van geld kunnen inzamelen. We waren eerst van plan om een benefiet te organiseren, maar we hebben hier geen energie meer voor. Ik vind het heel jammer dat het zo is moeten lopen, maar we kunnen het maar proberen. Ik zou jullie heel erg dankbaar zijn. Indien u een bewijs wilt dat Cesar wel echt ziek is, dan stuur ik dat zeker op. Liefs, Tessa en Cesar

 

Uitgelicht