soraya chabab photo
Droom van: soraya chabab
  • 2 Donaties
  • € 10 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 5 Door: Anja Bergsma

    5 maanden geleden
  • € 5 Door: Patricia Ibirane

    5 maanden geleden

STICHTING HOPE & FAITH

STICHTING HOPE & FAITH image
Ik ben zelf ex-kankerpatient en wil graag andere (ex) kankerpatienten helpen om hun strijd zo goed mogelijk door te komen. Ik weet hoe de clienten zich voelen, en wat ze meemaken. Daarom ben ik mijn stichting begonnen. Ik verricht alle werkzaamheden geheel kosteloos voor mijn clienten.

Ik ben sinds kort begonnen met een stichting genaamd Hope and Faith.
Wij zijn klein gestart maar in zeer korte termijn zijn we enorm gegroeid en de bedoeling is met Hope and Faith zo ver te groeien dat we onze doelstellingen kunnen bereiken en uitvoeren. Omdat we alles op vrijwillige basis verrichten en geen inkomsten vanuit het bedrijf hebben, zijn wij op dit moment een Crowdfunding gestart.

Wij willen binnenkort onze stichting bij de KvK gaan registreren. Er worden natuurlijk kosten in rekening gebracht. Financieel kunnen wij dit zelf niet vergoeden. Ook zijn wij nog op zoek naar kantoorartikelen zoals een laptop, mappen enzovoorts. Ik hoop dat wij dit kunnen bereiken met behulp van ons Crowdfunding. U kunt ons helpen met een gift via de Crowdfunding (paypal) of als u zelf nog wat heeft liggen, is dat ook welkom.
Alles is welkom, wij zullen u zeer dankbaar zijn.

Met vriendelijke groet,
Soraya Chabab

Uitgelicht