Saskia Drenth photo
Droom van: Saskia Drenth
 • 10 Donaties
 • € 160 Ontvangen
 • € 19.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Mee lezende bokker

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  2 maanden geleden
 • € 5 Door: Judith

  Lieve Jan en Sandra, Het is maar een beetje, maar hoop toch door dit beetje jullie droom een beetje dichterbij te laten komen. Lieve groetjes, Judith

  4 maanden geleden
 • € 5 Door: Erna de Groot

  Dikke kus..xxx

  5 maanden geleden

Een rolstoelbus voor Jan.

Een rolstoelbus voor Jan. image
Droomwens voor Jan. Jan is altijd zelfstandig ondernemer geweest in zijn eigen zonwering bedrijf, toen in feb 2005 de dag kwam dat Jan een aneurysma ( gescheurde aorta achter het hart) kreeg na een kritieke operatie en revalidatie hebben Jan en zijn vrouw de zaak nog een aantal jaren kunnen houden, na onderzoeken in het ziekenhuis bleek dat Jan zijn gehele aorta ziek was en dat de gehele aorta in zijn lichaam vervangen moest worden door een kunststof aorta. Jan en zijn vrouw hebben besloten om de zaak te sluiten door de ziekte van Jan, met veel pijn in hun hart hebben ze deze beslissing genomen. In nov 2013 is de bovenste gedeelte van de aorta vervangen tijdens een hele zware operatie, hier heeft Jan een incomplete dwarslaesie aan overgehouden, in maart 2015 is het laatste gedeelte van de aorta vervangen dit was nog een zwaardere en kritieke operatie dan in 2013 met een aantal kritieke momenten die Jan bijna fataal zijn geworden, toen door een fout van het ziekenhuis heeft Jan een dwarslaesie gekregen, na een periode van 11 maanden ziekenhuis in en uit en revalideren in Beatrixoord, mocht Jan naar huis om verder aan te sterken met behulp van zijn vrouw. Jan is nu zover gekomen dat hij rijlessen kan nemen om een aantekening op zijn rijbewijs te krijgen om in een aangepaste rolstoelbus te mogen rijden, jan is erg trots dat hij weer een stap voorruit kan om zijn bewegingsvrijheid te kunnen uit breiden met deze stap, graag willen we Jan zijn droomwens laten uitkomen door hem door middel van donaties zijn eigen aangepaste rolstoelbus te kunnen geven, zodat hij weer zelfstandig naar zijn revalidatie lessen kan rijden zonder afhankelijk te zijn van vervoer van anderen en dat Jan zijn vrijheid terug krijgt om zijn eigen dingen weer te kunnen doen met behulp van de rolstoelbus.

Lieve mensen,

Help jan om zijn droom waar te kunnen maken, door te doneren voor de aangepaste rolstoelbus.

We hopen op korte termijn het geld bijelkaar te hebben en Jan zijn bewegingsvrijheid terug te kunnen geven, ook als is het maar een klein bedrag dat u doneert daar zijn we al heel erg blij mee.

Alvast heel erg bedankt namens Jan, zijn vrouw en de mensen die heel dicht bij hun staan.

Uitgelicht
Recording new single

Recording new single "Alone"

 • 6%
 • € 1.000 Doel droom
 • -