Veerle van der Sluis photo
Droom van: Veerle van der Sluis
 • 13 Donaties
 • € 245 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
34 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 30 Door: Bastiaan

  Hoi Veerle, Ik hoorde van Mark dat je binnenkort naar Afrika gaat! Super nobel en mooi plan van je! Ik wens je heel veel succes! Groetjes, Bastiaan

  1 week geleden
 • € 30 Door: Carla

  Heel veel succes met de voorbereidingen.Het wordt zeker een fantastische ervaring. Stoer dat je dit gaat ondernemen.

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Toon en Jeanne

  Heel mooi, veel succes.

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Anja

  3 maanden geleden

Veerle naar Ghana&Benin

Veerle naar Ghana&Benin image
Lieve allemaal, ja er zijn al zoveel fondsen en waar blijft dat geld?! Daarom ga ik zelf mijn steentje bijdragen in Ghana en Benin! ik heb er super veel zin in maar ik hoop natuurlijk ook op jullie steun. Dit zodat ik ter plekke nog meer kan betekenen voor de lokale mensen en bevolking.

JJJAAAAA eindelijk naar al die jaren dromen ga ik het eindelijk gewoon doen! ik ga naar afrika om te helpen. 

Al heel lang wil ik naar Afrika om te gaan helpen. Meerdere jaren getwijfeld en niet goed geweten waar ik moest beginnen. Via internet ben ik bij een organisatie terecht gekomen Travel Active die reizen begeleiden en je hierbij kunnen ondersteunen, zodat je ook altijd iets hebt om terug te vallen en om hulp te vragen. Maar ook omdat ik alleen ga vond ik dit erg belangrijk. Van te voren een cursus volgen en goed voorbereid op reis te gaan.

Natuurlijk zitten hier programma kosten en een reis aan vast maar hierom vraag ik niet jullie hulp. Ik wil hier heen dus dit zijn mijn kosten. Ik vraag om hulp om de mensen en kinderen daar te helpen. Ze hebben spullen nodig die ik niet mee kan nemen maar wel te koop zijn daar zoals een fiets school spullen zoals een schoolbord, eten en potten en pannen om in te koken. Daarom wil ik geld meenemen om zo daar dingen voor de bevolking en projecten waar ik werk te kunnen kopen die daar ook echt nodig zijn, Waar de mensen daar ook echt iets aan hebben! ook wil ik natuurlijk dingen mee gaan nemen uit nederland om te voorkomen dat ik het in mijn koffer niet kwijt kan en toch dingen krijg waar ze daar niets aan hebben wil ik zelf in nederland dingen kopen om daar aan de mensen en kinderen te geven ook daarvoor ga ik dit gebruiken.

Ik vertrek 7 januari en begin in noord Ghana waar ik ga werken in een klein lokaal ziekenhuis waar de voorzieningen erg primitief zijn. In deze 3 weken logeer ik bij een gastgezin. 

Na 3 weken reis ik door naar zuid Ghana waar ik in lokale dorpen ga komen om hulp te bieden vaccinaties te geven controles uit te voeren enz enz. ook deze tijd zal ik bij een gastgezin verblijven.

Als dit eerste deel van mijn avontuur voorbij is ga ik naar Benin toe met een busreis van ongeveer 8 uur. Hier ga ik naar een weeshuis toe hier verblijf ik 5 weken om te helpen met de ontwikkeling van de kinderen de kinderen liefde en aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen. Daarna zal ik op 26 maart weer terug komen in nederland. 

ik hoop dat jullie mij willen helpen alle beetjes helpen en elke euro is er een om mijn droom maar ook die van mensen daar in vervulling te laten gaan. 

het ticket is geboekt en de projecten zijn geregeld nu de rest nog!

en mijn doel van 1000 euro tja hoe meer hoe beter!

volg mij op http://veerlevdsluis.reismee.nl/

lieve groetjes Veerle  

Uitgelicht
Een rolstoelbus voor Jip! image

Een rolstoelbus voor Jip!

 • 91%
 • € 20.000 Doel droom
 • -