Ilias Zian photo
Droom van: Ilias Zian
 • 38 Donaties
 • € 1.465 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 55 Door: Anoniem

  12 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Berend Vroom

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: Ruud Ploegmakers

  2 jaren geleden

De Marokkaanse Boot

De Marokkaanse Boot image
Dit jaar vaart, voor het eerst in de geschiedenis van de jaarlijkse Canal Pride, een Marokkaanse boot mee. Een heuglijk feit dat gevierd moet worden! Het meevaren met een boot tijdens gay pride is erg kostbaar. Daarvoor vragen wij jullie deze crowdfundingcampagne te steunen.

De aanleiding van de Marokkaanse boot is de groeiende behoefte Marokkaanse homoseksuelen in Amsterdam om zichtbaar te zijn en zichzelf te laten zien en horen. Met de boot willen we op een leuke manier vieren om jezelf te kunnen zijn. We hebben al verschillende sponsoren gevonden en hope via deze crowdfundingsactie het laatste benodigde bedrag bij elkaar te sprokkelen. Natuurlijk bedanken we onze sponsoren voor hun bijdrage. Zo organiseren we een benefietavond in Paradiso op 7 juni en organiseren we een groot debat met filmvertoning op 30 juli.

De Marokkaanse boot is een initiatief van Ilias Zian en wordt georganiseerd door Stichting art.1

Voor wat hoort wat!

Daarom hebben we wat leuks in retour voor een donatie. Alvast heel erg veel dank voor de support!

tot €  100,-
Ontzettend bedankt!; U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor het debat dat wij organiseren op 30 juli.

vanaf € 100,-
Ontzettend bedankt, U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor het debat dat wij organiseren op 30 juli en u krijgt naamsvermelding op de website van Stichting art.1;

vanaf € 150,- 
Ontzettend bedankt! U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor het debat dat wij organiseren op 30 juli. U krijgt naamsvermelding op de website van Stichting art.1, we nodigen u uit voor een diner met de organisatie van de Marokkaanse Boot (in juli).

vanaf € 250,-
Ontzettend bedankt! U krijgt naamsvermelding op de website van Stichting art.1, we nodigen u uit voor een diner met de organisatie van de Marokkaanse Boot (in juli) en een uitnodiging voor de premiereborrel met de crew van de film De Beslissing op 30 juli in de Oude Lutherse Kerk.

vanaf € 500,- 
Ontzettend bedankt! U ontvangt een vrijkaart voor de benefietavond op 7 juni in Paradiso, een naamsvermelding op de website van Stichting art.1, we nodigen u uit voor een diner met de organisatie van de Marokkaanse Boot op dinsdag 10 juni en een uitnodiging voor de premiereborrel met de crew van de film De Beslissing op 30 juli in de Oude Lutherse Kerk en een deelnamebewijs om mee te varen met de Marokkaanse boot op 2 augustus.

 vanaf € 1500,- 
Ontzettend bedankt! U ontvangt een vrijkaart voor de benefietavond op 7 juni in Paradiso, een naamsvermelding op de website van Stichting art.1, we nodigen u uit voor een diner met de organisatie van de Marokkaanse Boot op dinsdag 10 juni en een uitnodiging voor de premiereborrel met de crew van de film De Beslissing op 30 juli in de Oude Lutherse Kerk en een deelnamebewijs om mee te varen met de Marokkaanse boot op 2 augustus. Bovendien mag uw (bedrijfs)logo op een banner op de boot!

Uitgelicht