Jerry van Deursen photo
Droom van: Jerry van Deursen
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Geweldig Spookhuis maken

Geweldig Spookhuis maken image
We willen dit jaar een geweldig spookhuis neerzetten en zijn daarvoor op zoek naar iedereen die een bijdrage wil leveren voor ons spookhuis. We zijn een vriendengroep die dit samen doen en we hopen dat jullie ons willen helpen door een klein bedrag te doneren aan ons spookhuis. Als je wilt vermelden we je op een speciale pagina op onze website. We gaan het spookhuis eigenhandig bouwen en de locatie is Oosterhout (NB)

Hieronder het verhaal van het spookhuis.

SCARY TALES

Lang geleden was Wonder World een populair pretpark waar je kon genieten van een leuke dag uit. Lachende kinderen, leuke attracties, vermaak en gezelligheid. Dit veranderde allemaal met een ontploffing in de kerngenerator van het park. Tijdens deze ontploffing is er een gigantische hoeveelheid radioactieve straling vrijgekomen waarna het park direct hermetisch werd afgesloten.

De directeur kon zijn park echter niet verlaten en sloot zichzelf op in een huisje net buiten het terrein. Nu, 25 jaar later, opent hij zijn deuren tijdelijk weer voor bezoekers. Maar pas op voor je door de poorten van Wonder World stapt want dit is geen normaal pretpark meer. Er gaan geruchten rond dat er onverklaarbare dingen gebeuren in het park. Wat ooit leefde is nu dood. Wat ooit dood was,…

Ga jij gezellig met ons mee naar Wonder World voor een leuke avond uit? Dan kun je zelf ontdekken of deze geruchten waar zijn of niet.

Wonder World is exclusief geopend voor u op 4, 5, 11 en 12 november 2016.

Uitgelicht