Rob Derksen photo
Droom van: Rob Derksen
 • 11 Donaties
 • € 245 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Jacqueline van Alten

  Succes Rob X

  2 maanden geleden
 • € 100 Door: Anoniem

  Komt van de rekening van A. de Wolf

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: suzan

  gefeliciteerd Rob en heel veel succes !

  2 maanden geleden
 • € 10 Door: Ulrike Geerlings

  Rob, heel veel succes met je boek! Ik hoop dat je droom uit komt en dat je veel mensen kunt helpen!

  3 maanden geleden

Boek "De Overwinning"

Boek "De Overwinning" image
In mijn ogen kunnen velen veel krachtiger in hun leven komen te staan en zich ontdoen van emotionele ballast en angsten. Daarnaast zitten ook te veel en te lang mensen vast aan psychische medicatie. Door mijn eigen verleden en de verwerking ervan, ben ik in mijn kracht gekomen en heb ik mijn psychische disbalansen, verslavingen en gedragsproblemen overwonnen. Ik hoop met dit boek velen diezelfde overwinning te laten ervaren.

Dankzij mijn eigen verleden en de heling van mijn angsten en emotionele ballast heb ik de methodiek kunnen ontwikkelen die ik nu sinds 15 jaar toepas in mijn werk. Ik heb mijzelf weer in mijn kracht weten te zetten en leef eindelijk, i.p.v. te overleven. Met het uit te brengen boek hoop ik velen de handvatten te geven om met zichzelf in balans te komen, hun angsten en emotionele ballast te kunnen verwerken en hun psychische disbalansen, gedragsproblemen of verslavingen te kunnen overwinnen. Door het boek zullen velen van hun medicatie af kunnen komen en weer gaan leven vanuit hun oorspronkelijke kracht en passie.

In het boek 'De Overwinning' geef ik mijn visie op hoe je weer in balans kunt komen en psychische klachten kunt voorkomen en aanpakken. Een werkboek waarmee mensen echt aan de slag kunnen gaan met zichzelf, om zichzelf te bekrachtigen en te laten leven vanuit hun innerlijk passie en kwaliteiten.

Ik ga het boek onder eigen beheer uitgeven en heb daar de gevraagde middelen voor nodig: voor het drukken en de promotie ervan.

Als je het veel mensen gunt om in hun kracht komen en hen daar een handje bij wilt helpen, dan zou ik het fijn vinden als je meehelpt het uitgeven van dit boek mogelijk te maken. Bij voorbaat enorme dank.

 

Uitgelicht