Fred BM photo
Droom van: Fred BM
 • 4 Donaties
 • € 80 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Fred BM

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Liza van Noort

  4 maanden geleden
 • € 20 Door: Carmenlita amurk

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Fred BM

  4 maanden geleden

BOERBOEL HELP !!!!

BOERBOEL HELP !!!! image
BOERBOEL HELP !!!!

           BOERBOEL HELP !!!!!!

Beste vrienden,

Hoewel ik zelf geen schrijver ben wil ik toch graag het onderstaande verhaal met jullie delen. Het is een verhaal wat mij emotioneel echt heeft gegrepen.

Zoals jullie weten heb ik sinds 27 juni 2016 een nieuwe hond, genaamd Archi. Archi is een Boerboel en is afkomstig uit Rusland waar de fokker geen winst meer zag in zijn fokkerij en daarom al zijn honden heeft verkocht. Archi kwam bij een nieuwe eigenaar en die heeft hem na ongeveer twee jaar om onbekende reden zomaar op straat gezet in de vrieskou van Moskou. Dit was in december 2015. Vervolgens heeft hij drie weken in de winter moeten overleven in een dorp nabij Moskou bij een temperatuur van -35/-40 graden. 

Op 6 januari 2016 hebben twee vrouwen (larisa Antsiferova en Elena Makarova ), nadat ze verhalen van een dwalende Boerboel, in een zeer slechte conditie, hadden gehoord, hem gezocht en gevonden. Toen ze hem vonden had Archi bevriezingsverschijselen aan zijn poten en testikels. Het gevolg was dat een castratie nog de enige oplossing was. Door de bevriezingsverschijnselen was Archi tevens zeer vermagerd wat niet vreemd was gelet op het feit dat er medio winter in Moskou amper wat te eten te vinden is op straat. 

Via een zoektocht hebben deze twee vrouwen de fokker gevraagd of hij Archi wilde terugnemen maar dat wilde deze niet ook wilde hij geen bijdrage geven voor de voeding. Hierna hebben ze Archi opgenomen in hun huis. In de maanden daarna hebben ze Archi weer aardig opgelapt op eigen kosten. Inmiddels is Archi 4,5 jaar oud en een geweldige hond met een enorme kracht om te leven. 

Deze vrouwen hebben Archi opgenomen uit liefde en hebben als doel om de opgenomen honden vervolgens een beter thuis te geven. Via Facebook kwam ik met Larisa in contact en heb Archi vervolgens geadopteerd. Ze hebben het transport naar Nederland geregeld en wilden nog bijdragen in de kosten hiervan, maar die kosten heb ikzelf betaald. Ze hebben al genoeg voor Archi gedaan.  

Omdat ik met mijn eigen ogen heb gezien hoe Archi eraan toe was en wat deze vrouwen uit liefde voor hem hebben gedaan wil ik ook in Nederland meehelpen om het werk van deze vrouwen voort te zetten en hun een helpende hand toe te steken. 

Zij zijn geen hulp organisatie en betalen alles met prive middelen.

Om hun voldoende te kunnen helpen heb ik wel jullie hulp nodig in de vorm van een bijdrage , al is het maar 5,- euro, om voeding en medische kosten te kunnen betalen, dit kan ik niet alleen en met z`n allen kunnen we weer een paar honden helpen .

alvast bedankt voor alle hulp. 

mvgr conny

Uitgelicht
Een rolstoelbus voor Jip! image

Een rolstoelbus voor Jip!

 • 91%
 • € 20.000 Doel droom
 • -