• 39 Donaties
 • € 1.525 Ontvangen
 • € 16.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Cardio Gym Westervoort

  Veel succes lieve Felice

  2 maanden geleden
 • € 15 Door: D.va

  ^^

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Irene

  Hee meis, ik hoop je snel een nieuw karretje bij elkaar hebt.

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Simon Schiks

  Succes!

  3 maanden geleden

Elektrische sportstoel

Elektrische sportstoel image
Hallo allemaal, Mijn naam is Felicia van Espelo en ik ben 20 jaar oud. Afgelopen schooljaar heb ik mijn diploma gehaald voor Mediavormgever en start in het nieuwe schooljaar met de opleiding Kunst en Techniek. Door dat ik geboren ben met Congenitale Spierdystrofie gebruik ik in mijn dagelijks leven een elektrische rolstoel. Dat betekent niet dat ik niet sportief ben! Naast dat ik met regelmaat in de sportschool te vinden ben, speel ik sinds mijn zesde levensjaar met veel plezier Elektisch Rolstoelhockey. Deze gave sport speel ik op hoog niveau bij Upward in Arnhem. Op dit moment speel ik met mijn teamleden in de landelijke Overgangsklasse.

Helaas is mijn huidige elektrische sportrolstoel tijdens het laatste NK kapot gegaan en kan niet meer gerepareerd worden. Dit betekent dat ik nu mijn sport niet meer kan beoefenen. Voor de aanschaf van een nieuwe sportrolstoel heb ik ruim €16.000,- nodig. Dat is heel veel geld voor een student van 20 jaar.

Toch blijf ik niet bij de pakken neerzitten. Ik ben druk bezig met het zoeken van fondsen die mij willen ondersteunen. De Gemeente Westervoort heeft ook toegezegd een steentje bij te dragen.  Echter zal dit nog niet genoeg zijn voor de aanschaf.

Ik zou jullie daarom willen vragen mij te helpen mijn doel te bereiken, zodat ik snel weer op het hockeyveld sta. Elke donatie helpt en is welkom! Bedrijven die mij willen ondersteunen kunnen in overleg rekenen op een tegenprestatie. Ik ben bereid om bijvoorbeeld een teambuilding te organiseren, in de vorm van een hockeyclinic.

 

Super bedankt voor je support!

Uitgelicht