Ed van Leeuwen photo
Droom van: Ed van Leeuwen
 • 3 Donaties
 • € 31 Ontvangen
 • € 999 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 9 Door: Anoniem

  4 maanden geleden
 • € 15 Door: Anoniem

  4 maanden geleden
 • € 7 Door: Anoniem

  4 maanden geleden

Hoog Sensitieve Kinderen

Hoog Sensitieve Kinderen image
Hoog Sensitiviteit Wat is dat? Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de mensen een gevoelig zenuwstelsel heeft. Deze groep heeft het moeilijk om te gaan met de dagelijkse prikkels die ze krijgen. Zelf heb ik die ervaring ook (gehad), en als kind kon ik daar moeilijk mee omgaan. Aan de ene kant werd ik als anders ervaren en aan de ander kan kreeg ik er weinig begrip voor omdat er toen nog weinig over bekend was.

Na 32 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening ga ik mijn droom achterna!

Ik mag al jaren Hoogsensitieve kinderen en hun omgeving , ouders, broertjes en zusjes, school en andere begeleiden.  Dat heb ik de afgelopen jaren op vrijwillige basis gedaan.

Om dit te bewerkstelligen wil ik een opleiding gaan volgen om dit professioneler op te gaan pakken.

De afgelopen jaren heb ik door een burn out alles wat ik over heb gehouden van de verkoop van mijn kantoor opgegeten en meer. Per januari heb ik een bijstandsuitkering gekregen.

In die drie jaar ben ik behandeld aan de gevolgen van mijn burn out en hoop de lees geleerd om dit in de toekomst te voorkomen.

Voor het bijstaan van de kinderen e.a. wil ik een ruimte gaan huren, om deze een vertrouwde omgeving te bieden aan de kinderen. Zorgverzekeraars vergoeden dit niet, dus ik wil de kosten zo laag mogelijk houden, dus in eerste instantie zal de ruimte gehuurd in een ruimte tegen het zgn leegstandstarief, anti kraak.

Deze ruimte moet ook ingericht worden, en daar heb ik uw hulp voor nodig en tevens een bedrag om de huur van de eerste maanden te garanderen.

Uitgelicht