Sanne Meijer photo
Droom van: Sanne Meijer
 • 12 Donaties
 • € 340 Ontvangen
 • € 2.495 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Francisca

  Succes, wens dat je het gaat lukken. Dank voor de wederdienst.

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: M. de Koning

  Go for your best.

  4 maanden geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  You grow girl!

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Hoi Sanne, omdat ik t je gun. Ik weet wat n geweldige training dit is. De lessen die je hier leert zijn waardevol voor je verdere leven. Succes en have fun!

  4 maanden geleden

Maak mijn dromen mogelijk!

Maak mijn dromen mogelijk! image
In september wil ik beginnen aan een geweldig nieuw avontuur: de Mission Possible training. Het doel van deze training is om m’n dromen om te zetten in een missie zodat ik m’n dromen kan verwezenlijken op een effectieve manier. De manier waarop is door m’n performance te verdubbelen in de helft van de tijd en er ook nog eens van te genieten… ;)

Ik zou deze training ontzettend graag willen doen. Waarom? Ik vind het enorm belangrijk dat ik m’n dromen waar kan maken en ik ben al minimaal 10 jaar aan het puzzelen wat m’n droom is. In deze training ga ik de puzzelstukjes bij elkaar leggen en helder krijgen wat die droom is en ga ik actie ondernemen om die droom waar te maken. De puzzelstukjes en ideeën die ik nu al heb zijn:

 •  Ik wil meer investeren in zingen, dansen en acteren en er ook echt iets mee gaan doen.
 • Ik wil mensen empoweren om ook voor hun dromen te gaan door zelf hierin een voorbeeld te zijn.
 • Ik wil een bedrijf starten en verschillende diensten aanbieden vanuit mijn relatieve kwaliteiten. Op dit moment denk ik voornamelijk aan schrijven en websites bouwen/beheren.

Het mooie is dat het een training is die gericht is op de lange termijn (5 jaar en verder) en die me de tools gaat geven om ook na de training stappen te nemen. De training bestaat uit drie weekenden en een terugkomavond, verdeeld over 3 a 4 maanden (september t/m december), en tussendoor word ik gecoacht en krijg ik huiswerk. De training start op 17 september. 

Waarom zou je in mij en in deze training willen investeren? De belangrijkste reden: ik wil het ontzettend graag! Ik wil niet wachten met het verwezenlijken van m’n dromen. Daar is het leven te kort voor! En het afgelopen jaar heb ik meer trainingen gedaan bij deze organisatie en daardoor heb ik resultaten kunnen creëren waarvan ik niet had durven dromen een jaar geleden. Ik ben bijvoorbeeld 20 kilo afgevallen, ik heb 1000 euro ingezameld voor een goed doel, ik loop 2 à 3 keer per week hard, ik heb solo gezongen voor een publiek van meer dan 100 mensen en ik ben m’n eigen leiderschap aan het ontwikkelen en daar concrete stappen in aan het zetten.

Op dit moment heb ik alleen het geld niet om de training te kunnen betalen. Vanaf augustus ben ik werkloos en hoewel ik er natuurlijk alles aan ga doen om zo snel mogelijk weer een baan te hebben, gaat het me niet lukken het geld in m’n eentje op te brengen in twee maanden tijd. Ik hoop ontzettend dat jij me daarbij wilt helpen! Het is mogelijk om een bedrag van jouw keuze (wel minimaal 5 euro ;)) aan me te doneren. Daarnaast heb ik ook beloningen voor verschillende bedragen. Hieronder een overzicht van de beloningen en hoeveel er nog beschikbaar zijn. Wil je een beloning claimen, ga dan naar deze pagina om een formulier in te vullen: http://supersanne.nl/contact/ en ik zal binnen een week contact met je opnemen. Vul het formulier ook in als je een idee hebt voor een tegenprestatie. Ik zal dan kijken of ik dit mogelijk kan maken voor je. :) 

10 euro – Wekelijkse nieuwsbrief (onbeperkt beschikbaar) 
Gedurende de training zal ik elke week een nieuwsbrief sturen (per e-mail) over mijn voortgang, inzichten en de successen die ik heb geboekt. Na afloop van de training zal ik gedurende een halfjaar elke maand een nieuwsbrief sturen met een update over hoe het gaat. 

25 euro – Wekelijkse nieuwsbrief + toegangskaartje inspiratiefeestje (50x beschikbaar) 
Binnen een half jaar nadat ik de Mission Possible training heb afgerond organiseer ik een inspiratiefeestje, inclusief hapjes & drankjes, en zal ik live met jullie delen wat het me heeft gebracht. En wellicht laat ik m’n zangkwaliteiten horen… ;)

Wil je op de hoogte blijven van mijn inzamelactie? Ga dan naar http://www.facebook.com/sannesmissionpossible/

Uitgelicht
Trouwen als laatste wens image

Trouwen als laatste wens

 • 28%
 • € 7.000 Doel droom
 • -