• 227 Donaties
 • € 10.050 Ontvangen
 • € 55.000 Doel
 • Nederland Land
357 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Astrid van Alphen

  Hoop zo dat deze behandeling je ziekte stopt!

  3 dagen geleden
 • € 36 Door: Laura de Ruiter

  4 dagen geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Succes met de actie. Veel sterke aan Adriënne

  2 weken geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  Iedereen een bijdrage en jij naar Mexico Succes

  2 weken geleden

Hoop voor Adriënne

Hoop voor Adriënne image
MS genezen een sprookje? Niet in Mexico! Help ons Adriënne haar kracht en haar leven terug te geven! Doneren kan via NL86 snsb 0938 4771 02

Dat MS een slopende ziekte is weten de meeste mensen wel, maar dat er een behandeling beschikbaar is om deze afschuwelijke ziekte te genezen is bij haast niemand bekend. Nu is dat ook logisch want Nederlandse zorgverzekeraars houden zoals gewoonlijk weer eens de hand op de knip! 
Afgelopen jaar boekte de farmaceutische industrie 1,6 MILJARD winst.... een gemiddelde MS patiënt levert toch al gauw zo'n 40.000€ per jaar op. 
Met 17.000 patiënten is dat een aardig bedrag..... Als ik je hier nu eens vertel dat MS is het merendeel van de gevallen in 28 DAGEN te genezen is, verklaren de meeste mensen mij in eerste instantie voor gek... totdat zij, net als ik onderzoek gaan doen. Er worden in het buitenland al sinds 1993 stamcel transplantaties uitgevoerd waarbij het immuun-systeem als het ware wordt "gereset"
Dit gebeurd met Adriënne haar eigen stamcellen!
De patiënt wordt met een zware chemokuur behandeld, het zenuwstelsel stopt met aanvallen van het eigen lichaam en de mensen die behandeld zijn blijken nu zelfs na 15 jaar(!) MS vrij.
Je kunt je voorstellen hoe het is om dit te horen....
Adrienne heeft de diagnose MS gekregen in 2005 en is van een actieve jonge vrouw veranderd in een rolstoelgebonden gevangene. Een ander woord is er niet voor. En het enige wat tussen haar en haar genezing instaat is €55.000,-
Dit is niet te verteren!!
Daarom deze actie!

Uitgelicht