Wendy Wanner photo
Droom van: Wendy Wanner
 • 149 Donaties
 • € 4.450 Ontvangen
 • € 6.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  4 weken geleden
 • € 10 Door: hilde

  1 maand geleden
 • € 20 Door: Pleun

  1 maand geleden
 • € 20 Door: Anne de Beer

  Pieter lagerwaard heeft gewerkt voor dit geld, zodat ik het zou storten

  1 maand geleden

Connecting Hands en Team 56

Connecting Hands en Team 56 image
Wij hebben een missie... De wereld een stukje mooier maken. Daarom zijn we in september naar Lesbos geweest. Om wat licht en liefde te brengen in het leven van gevluchte kinderen. Nu we weer terug zijn in Nederland zijn we nog lang niet klaar met onze missie. En daarom gaat een deel van ons terug op 6 november.

Wij doen dit voor de stichting Because We Carry. In het Kamp Kara Tepe, waar bijna duizend vluchtelingen in tenten verblijven, delen we voedzame maaltijden uit. We spelen met de kinderen, maken muziek en geven yogales. Nu het kouder wordt, zorgen we ervoor dat de vrouwen wol hebben om warme kleding te maken. Steun ons, zodat wij de maaltijden kunnen bekostigen. Onze eigen onkosten betalen we zelf; er blijft dus niets aan de strijkstok hangen. Al voor vier euro kunnen wij vijf ontbijtjes verzorgen. Elke donatie is welkom.

Because We Carry is door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) aangemerkt. Je mag daarom je giften, periodieke schenkingen en eenmalige schenkingen aan Because We Carry als aftrekposten bij je inkomstenbelasting aangeven. Bedrijven kunnen doneren met belastingvoordeel. Een gift is namelijk aftrekbaar van de belasting. Zo kun je meer geven zonder dat het je meer kost!

Wie zijn wij?

Suzanne Franken: acrobaat, yogadocent, hoelahoepster, goed met kinderen, sportief, kan koken, zingen en gitaarspelen. Effectief en efficiënt. Creatief, verbindend, oplossingsgericht en snelle denker.

Marit Kaemingk: massagetherapeut, houdt ervan om goed voor zichzelf en anderen om haar heen te zorgen, koken, natuur, reizen, genieten van het leven, mensen verbinden. Wil spelen en plezier maken met de kinderen en zal met al haar liefde massage/healing geven aan wie daar behoefte aan heeft. 

Pieter Lagerwaard: cultureel antropoloog, erg geïnteresseerd in mensen, schrijver, maar vooral ook een doender.

Maartje Linnenkamp: (eind)redacteur van tv-programma's met een maatschappelijke meerwaarde, vrolijk, ondernemend, bevlogen en empatisch.

Flip Verbeek: ondernemer met het hart op de juiste plaats.

Anne Vonk: vers afgestudeerde psychologiestudent, houdt van zingen, energiek, goed met kleine kinderen, creatief. Wil met de kleintjes zingen, klappen, dansen en schminken.

Anoeska Damari: sportief, energiek, ondernemend, wil met de kinderen dansen, springen en knuffelen.

Dunya Arslan: zorgzaam, empatisch, behulpzaam, creatief, doorzetter en harde werker.

Saskia Melchers: sportieve, creatieve doener met groot hart en beide benen op de grond.

Wendy Wanner: ondernemende ondernemer, yogajuf, personal- en groepstrainer, sportief, energiek, Franchise ondernemer Mom in Balance Delft, Ypenburg, Zoetermeer & Lansingerland, passie voor reizen en het leven, massagetherapeut, Feelgood coach, analytisch, creatieve optimist, zet graag mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Marc Heeremans: sportieve, loyale teamplayer met een specialisme in de logistiek.

 

Uitgelicht
Help chantal thuiskomen! image

Help chantal thuiskomen!

 • 13%
 • € 800 Doel droom
 • -