Kelly Van der Pol photo
Droom van: Kelly Van der Pol
 • 7 Donaties
 • € 50 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  Ik volg je al een tijdje op fb en zag je oproep langs komen. Hierbij een kleine bijdrage die hopelijk een grote droom voor je gaat waarmaken. Heel veel succes!

  3 maanden geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  Topper! Succes met de operatie!

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Ik doneer voor jou. Hopelijk gaat het lukken Succes

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: inge

  Volg je berichten altijd met veel plezier, en wat is nou 5 euro van mij voor jou? Klein gebaartje en hoop dat het je gaat lukken! Xxxx

  3 maanden geleden

Help Healthy Kelly

Help Healthy Kelly image
Nadat ik 25 kg ben afgevallen en al meer dan een jaar stabiel in gewicht blijf en regelmatig sport blijf ik zitten met een buik vol straie en een "bolle" buik. Ik kom helaas niet in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekering, de plastisch chirurg vind mij echter wel een geschikte kandidaat voor een buikwand correctie en ik hoop door middel van deze actie mijn droom te kunnen verwezenlijken.

Al jaren was mijn gewicht een groot probleem voor mij, ik was een echte jojo totdat ik het op een gegeven moment zo zat was en het me EINDELIJK lukte om af te vallen, 25 kg om maar liefst te zijn. Ik ben nu meer dan een jaar stabiel maar ik krijg mijn buik ondanks het velen sporten niet meer mooi. En ik als 28 jarige jonge meid zou het zo fijn vinden als ik weer een enigzins normale buik heb en mezelf niet steeds hoef te verbergen met corrigerend ondergoed. 

Ik ben bij de plastisch chirurg geweest en hij geeft aan dat mijn 2 zwangerschappen en het afvallen ervoor hebben gezorgd dat mijn buik een overschot aan huid heeft. Daarnaast heb ik een diastase wat ervoor zorgt dat mijn buikspieren niet goed op elkaar sluiten en dat zorgt voor de "bolling" ik kan sporten wat ik wil, helaas zal dit niet veranderen. 

Om mijn buik weer "goed" te krijgen is een volledige buikwandcorrectie nodig. Dat betekend dat op mijn onder buik een heel stuk huid wordt weggehaald en een deel van mijn bovenbuik wordt naar beneden getrokken en mijn navel wordt weer op de juiste plek gezet. Ook zullen mijn buikspieren opnieuw aan elkaar gemaakt worden zodat mijn diastase verdwijnt. 

Helaas wordt deze operatie niet vergoed door de zorgverzekering omdat je daarvoor een extreem vetschort moet hebben tot op je knieeën en ik hoop daarom via dream or donate mijn droom werkelijkheid te kunnen laten worden. 

Ik ben niet het type wat graag bij anderen om geld vraagt maar ik hoop dat er mensen zijn die mij willen helpen met mijn droom. Ik zal ook alles bij houden op mijn blog www.healthy-kelly.nl zodat men ziet dat ik dit proces echt in ga en wat de resultaten zullen zijn. 

Ik wil weer kunnen stralen en helemaal blij zijn met mezelf deze operatie is het laatste zetje..

Uitgelicht
Mijn ei en ik image

Mijn ei en ik

 • 7%
 • € 30.000 Doel droom
 • -