Meryem Khogyani photo
Droom van: Meryem Khogyani
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 15.000 Doel
  • BelgiĆ« Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Rolstoelbus voor Laila

Rolstoelbus voor Laila image
DONEER ZODAT WIJ EEN ROLSTOELBUS KUNNEN AANKOPEN VOOR ZUSTER LAILA.

DONEER ZODAT WIJ EEN ROLSTOELBUS KUNNEN AANKOPEN VOOR ONZE GELIEFDE ZUSTER LAILA.

Assalaamoe alaikhoem wa rahmatoellahi wa barakatoehoe!

Ik ben Laila, 27 jaar en woonachtig te Zedelgem.

Ik ben aan het sparen voor een nieuwe rolstoelbus omdat mijn oude vertrouwde busje het na 15 jaar dienst, opgegeven heeft en ik daarmee niet meer op pad kan gaan ghair In Shaa Allah

Hetgene dat ik graag doe is net op pad gaan want zo zie ik nog iets van de wereld die Allah SWT gecreëerd heeft. Dat is voor mij niet iets alledaags want ik heb de ziekte van Duchenne; een aangeboren en erfelijke vorm van spierdystrofie maar toch ben ik Allah voor elke dag dankbaar. Je weet nooit wanneer het leven eindigt. 

De ziekte tast steeds meer spierweefsel aan waardoor op de leeftijd van 12 jaar al in een rolstoel bellande. Op 25-jarige leeftijd was de ziekte zo ver gevorderd dat ik sindsdien een ademmachine nodig heb. Alhamdoellillah ten alle tijden. Doordat ik niet meer op pad kan met mijn oude rolstoelbus ben ik ook mijn werk verloren. 

Zo ga dus graag op pad, maar daar heb ik die bus voor nodig en ik hoop dat jullie mij omwille van Allah helpen zodat ik terug op pad kan. Ik wil jullie vragen om mij te steunen omwille van Allah. 

De kostprijs van een nieuw rolstoelbusje bedraagt zo'n €18.000 en zelf heb ik al €2.500 gespaard.

Een heel groot bedrag op het eerste zicht maar als iedereen die dit bericht ziet €10 doneert dan hebben we het zo binnen In Shaa Allah. 

Moge Allah jullie rijkelijk belonen voor jullie steun. Als je niets kunt doneren gelieve mij niet te vergeten in jullie smeekbeden. 

Groetjes Laila.

Baraka'Allahoufiekoum. 

Doneren kan op 

Meryem Khogyani

BE70 0359 5508 9525

Mededeling: Rolstoelbus Laila

Uitgelicht
opnieuw beginnen image

opnieuw beginnen

  • 44%
  • € 2.500 Doel droom
  • -