Sophie Cleton photo
Droom van: Sophie Cleton
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: mar

  Super initiatief van je, ik ken je niet maar ik wil je heel veel succes wensen om deze droom te verwezelijken.

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Frans Cleton

  Lieve Sophie, Heel veel succes met het verzamelen van donaties !

  2 jaren geleden

Sophie at Sea

Sophie at Sea image
Volgend schooljaar wil ik mee met School at Sea. Dat betekent in een half jaar naar de Caribean en terug zeilen. Tijdens deze reis volg ik mijn normale VWO-5 programma en ontwikkel daarbij mijn talenten. Om deze reis werkelijkheid te laten worden voor mij, heb ik uw hulp nodig!

Ik ben Sophie Cleton, ik ben 15 jaar oud en zit in 4 VWO van het A. Roland Holst College in Hilversum. Ik wil volgend jaar graag mee met een stichting genaamd School at Sea. 30 leerlingen uit 4 en 5-VWO zeilen zonder 1 les te missen naar de Caribean en terug. Tijdens de reis ontwikkel ik mijn talenten en leiderschapskwaliteiten.  De reis duurt een half jaar en onderweg worden lesdagen en wachtdagen afgewisseld. Onderweg organiseren de leerlingen zelf expedities om de bevolking en natuur te ontdekken.

Ik wil iets anders doen dan normaal en leren hoe ik meer uit mijzelf kan halen. Ik wil sterker in mijn schoenen gaan staan en ontdekken wat ik echt wil. Ik ben erg geschikt ben voor School at Sea: op school werk ik veel in groepjes en met minder hulp van de leraar. Ik ben goed in samenwerking en ik ben erg zelfstandig. Op de boot is dit erg belangrijk, om de boot te laten varen en om goede cijfers te blijven halen. Ik wil heel graag leren om meer uit mezelf te halen. Ik hou erg van zeilen en ik denk dat ik op een zeilboot het meest en best kan leren.

Het is een lange reis en een zeilboot is erg duur in onderhoud. De reis kost daarom in totaal €21.000. Dit is best veel geld en daarom wil ik uw hulp vragen. Ik zoek sponsoren om mij te ondersteunen om deze droom werkelijkheid te laten worden. Op mijn site: www.sophieatsea.nl is meer informatie te vinden over sponsoring en de reis. U kunt mij ook een mail sturen op het e-mailadres: sophieatsea@outlook.com .  

Als u mij sponsort geef ik daar natuurlijk ook wat voor terug. Als u mij €15 of meer sponsort krijgt u een echte Cubaanse sigaar opgestuurd, gekocht tijdens mijn reis. Als u mij €100 of meer sponsort, dit staat gelijk aan de kosten van één dag van mijn reis, laat ik een wensballon voor u op op een door u gekozen moment en plek. In overleg zijn er ook andere manieren om iets terug te doen aan u. 

Uitgelicht
Een rolstoelbus voor Jip! image

Een rolstoelbus voor Jip!

 • 91%
 • € 20.000 Doel droom
 • -