Sarah van Rooijen photo
Droom van: Sarah van Rooijen
 • 26 Donaties
 • € 500 Ontvangen
 • € 940 Doel
 • Nederland Land
4 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Maaike Fleer

  Lieve Sarah! Ik heb bewondering voor je dat je deze reis gaat maken en jezelf zo inzet voor het lief en leed van anderen! Je bent een topper!

  1 week geleden
 • € 10 Door: Anita Derkink

  Een hele onderneming, vereist veel inzet. Respect dat je dit doet voor deze mensen. Succes, Anita

  2 weken geleden
 • € 10 Door: Annemarie Nijland

  Hey Sarah, heel veel suc6 én plezier!

  2 weken geleden
 • € 10 Door: Maud blikman

  Sarah, heel veel succes en geniet ervan! Tot over 2 maand! :) groetjes

  3 weken geleden

Verpleegkundige in Tanzania

Verpleegkundige in Tanzania image
Verkocht aan deze mooie continent, ga ik als psychiatrisch verpleegkundige, voor het vierde keer medisch vrijwilligerswerk doen. Dit keer voor acht weken in Arusha.

Mijn naam is Sarah en ik ben 28 Jaar oud. In mijn dagelijkste leven ben ik Verpleegkundige in het MST in Enschede. In oktober vertrek ik voor de vierde keer naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen. Dit jaar heb ik voor Tanzania gekozen. Met de organisatie “Arusha Volunteers” ga ik acht weken naar Arusha om in het Kaloleni Urban Health Center te werken. Het medisch centrum heeft tien bedden en werkt dus vooral poliklinisch. Het wordt gerund door de overheid waardoor er vaak te kort is aan helpende handen en materialen. Mijn taken zullen heel divers zijn. Ik hoop door mijn ervaringen op psychiatrisch gebied mensen ook buiten mijn gewone werktijden nog te kunnen ondersteunen omdat “psychiatrie” in Afrika nauwelijks bestaat.  En zoals de ervaring heeft geleerd  is toch niet alles te plannen en wacht ik af wat er op mijn pad komt.

Tot nu toe heb ik alle reizen met eigen geld betaald. Dit keer besloten om een crouwdfunding project te beginnen.

Het gaat mij hierbij om een gedeeltelijke financiering van de hele onderneming.  Ik moet een bepaald bedrag betalen om te mogen deelnemen. Dit geld wordt gebruikt voor mijn verblijf bij het gastgezin, de organisatie en een bijdrage voor het medisch centrum. Het gaat hierbij om € 940 Euro.

De anderen kosten zoals , vaccinaties, visum, malariamedicatie en vliegticket betaal ik van mijn eigen geld.

Mijn doel is om € 940Euro bij elkaar te krijgen. Als er meer geld gedoneerd wordt, wil ik dit geld gebruiken om de lokale bevolking op lange termijn te kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld met  aankoop van geiten of kippen.

Voor meer informatie over de organisatie waarmee ik weg ga en het project waar ik voor ga werken, kijk op:http://arusha-volunteers.com/

Alvast bedankt voor iedere ondersteuning

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -