Anita van der Voort photo
Droom van: Anita van der Voort
 • 49 Donaties
 • € 2.056 Ontvangen
 • € 6.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Rita Spaan-Klauss

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Jet

  2 maanden geleden
 • € 50 Door: Coen en Monique Rueb

  Petje af voor jullie werk, daar dragen wij graag op onze manier een steentje aan bij! Succes!

  2 maanden geleden
 • € 75 Door: L&GBrugghe

  Geweldig initiatief wat jullie doen !

  2 maanden geleden

Help mee dromen te vangen ✨

Help mee dromen te vangen ✨ image
De Dromenvangers gaan op tweede missie! En die missie is de wereld nog een stukje mooier te maken. Wij gaan in oktober voor de tweede keer naar Lesbos, Griekenland om de enge dromen van gevluchte kinderen - groot & klein - proberen te vangen en samen nieuwe mooie dromen te maken ✨

De Dromenvangers gaan op tweede missie! En die missie is de wereld nog een stukje mooier te maken. Wij gaan in oktober voor de tweede keer naar Lesbos, Griekenland om de enge dromen van gevluchte kinderen - groot & klein - proberen te vangen en samen nieuwe mooie dromen te maken ✨

Every child has the right to be loved,
to dream,
to play,
to hope,
to be part of a family,
to learn,
to be ♥

En zo is het! De Dromenvangers* is een club vrienden (van Yogi's tot timmermannen) die de handen in elkaar slaan om écht iets te betekenen.

Wij graag in oktober voor de tweede keer naar Griekenland om de leventjes van vele honderden gevluchte kindjes wat meer licht & liefde te geven. Dit gaan wij doen door het verzorgen van sport -en spelactiviteiten, yogalessen, leermomenten en alles waar we verder nog op in kunnen springen. 

En daar hebben we - ja, je voelt hem aankomen ;-) - jouw hulp bij nodig! Om deze droom te realiseren hebben wij geld nodig om o.a. ontbijt & fruit te kunnen kopen en sport/spel/leermaterialen aan te kunnen schaffen.

Dus mocht je ook iets willen betekenen en je voelt je geroepen, maar je kunt dat daar niet ter plekke doen, steun ons dan financieel en weet dat je daarmee bijdraagt aan een iets lichter bestaan van deze kinderen. 

Van ons hart naar het jouwe: help ons helpen ❤️

Lieve groet,
De Dromenvangers*

*De Dromenvangers en hun talenten zijn:

~ Tony Huijsmans: Handyman, logistiek en organisatorisch talent, sterk, sport/bokstrainer, altijd rustig en zenn én vooral een echte doener!

~ Hans Koevoets: Optimist, gevoel voor humor, organisatietalent, creatief, kan goed luisteren, crisismanagement, lief, hoog knuffelgehalte, kan tekenen, eerlijk & oprecht (hij heeft het overigens allemaal zelf aangedragen ;-))

~ Judith van Gaalen: Ras-optimist, kan heel goed luisteren, homeopaat, grote passie voor handarbeid (haken, breien, enz), kan goed koken én heeft de meeste groene vingers die wij ooit tegen gekomen zijn!! 

~ Lenne Koevoets: Het meest grote hart voor kinderen die je je voor kunt stellen. Volgt de opleiding PABO voor de vrije school. Creatief, goed luisterend oor, vol humor en optimisme! 

~ Anouk Hazekamp: Maakster van de meest heerlijke & mooie taarten! (goed in de keuken dus ;-)), creatief, goed organisatietalent en last but not least: heeft een super fijn luisterend oor. 

~ Erik Wijnands: Sterk, kan koken, Yogadocent, masseur, acrobaat, sporttrainers, mensenwerker

~ Anita van der Voort: Masseur, sportinstructeur, creatief, luisterend oor, Feelgood coach, eventplanner, meester bellenblazer, officemanager, kan ook koken, vol humor & relativeringsvermogen en soms (héél soms) een klein beetje eigenwijs ;-)

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -