Wietske photo
Droom van: Wietske
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 7.770 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Olaf Ar'turio

  Voor jou mijn Engel!

  4 maanden geleden

Stilte- en healingscentrum

Stilte- en healingscentrum image
Ik ontmoette mijn geliefde, woonde met een maand samen. Kwam in een pand terecht, waarbij ik voelde dat er een totale vernieuwing zou gaan plaatsvinden...

Bedacht en gepland is deze droom dus totaal niet. Deze ontstond toen ik mijn huidige partner ontmoette en hij in een pand woonde wat om een totale vernieuwin vroeg.Sinds januari ben ik bezig om de stoffige boekhandel (bomvol boeken, je kon er bijna niet lopen!), om te toveren in een rust en bewustwordings centrum (House of Miracles).  

De onrust in de wereld lijkt toe te nemen. Hoe blijf je bij jezelf en hoe houd je je staande? Vooral de financiele en gezondheidstoestand worden nijpend. We willen een mooie plek maken voor iedereen die snakt naar innerlijke rust, en voor hen die heling/ genezing nodig hebben. Een plek met hart en bezieling. Iedereen maakt moeilijke tijden door en voor hen willen we straks graag klaar staan. Geen commerciele plek, maar een plek met lichtheid waar ieder welkom is.

Van origine ben ik orthopedagoog, maar sinds 2008 als zelfstandige werkzaam als intuitief ~bewustzijnswerker. Ik werk volop met liefdevolle energie die volop voor ons aanwezig is. We zijn een wonder (dat zeiden je ouders vast toen je geboren was), je bent je hier misschien niet meer van bewust, maar zodra dit weer aangeraakt wordt, gebeuren er wonderen in je leven. Aangesloten zijn op wonderen is wat er nodig is voor mensen om weer tot leven te komen.

Om House of Miracles te verbeteren en verder te transformeren is absoluut nog hulp nodig! Tot nu toe is de verandering in het pand gedaan zonder extra financiele middelen... Een hele reis kun je wel zeggen, veel boeken en spullen hebben al een nieuwe bestemming gekregen, de helft van de winkel is inmiddels al leeg en opgeruimd er vinden ook al bijeenkomsten plaats. Maar er staan nog wat dingen voor ons klaar die om verandering vragen en waar we hulp bij nodig hebben.

Help jij mee om deze plek tot stand te brengen?

We hebben nog van alles nodig: een nieuwe vloer, ander plafond, verlichting, nog restauratie van het eea, stoelen, schapenvachtjes, website etc..

Jouw financiele hulp is hard nodig om deze verbindende plek te kunnen realiseren.

Uitgelicht
terug na huis image

terug na huis

 • 38%
 • € 380 Doel droom
 • -