• 13 Donaties
 • € 230 Ontvangen
 • € 600 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: ger de boer

  succes er mee

  3 maanden geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  Wij dromen samen met jullie van een prachtige muziekzolder voor alle muzikale talentjes in en rond Wolvega. Veel succes!

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Dienie

  Succes Marysa, Sander en Martijn met jullie droom.

  3 maanden geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  4 maanden geleden

De Muziekzolder verbouwing!

De Muziekzolder verbouwing! image
Help ons onze droom te verwezenlijken in de verbouwing van onze nieuwe Muziekzolder- locatie!

Onze droom begon begin 2016, toen we na sluiting van de Muziekschool in Wolvega, een eigen plek vonden om de drum-, piano-, viool- en zanglessen van onze leerlingen te kunnen blijven geven. Niet wetende dat dit zo voorspoedig zou gaan lopen (bijna 60 leerlingen hebben nu les aan de Muziekzolder) en hoeveel muzikaal talent er rondloopt in Wolvega en omgeving, plus de verkoop afgelopen juni van het gebouw waarin onze Muziekzolder sinds januari 2016 is gevestigd, zijn we genoodzaakt om aankomend cursusjaar aan een nieuwe locatie te starten welke meer ruimte en mogelijkheden in tijd biedt. De locatie is gevonden, het huurcontract is ingegaan aan de Heerenveenseweg 30! Hier zullen we de ruimte en eigen tijdsindeling hebben om meer leerlingen te ontvangen. Echter heeft dit pand lang leeggestaan. De basis is in orde na weken hard werken. Omdat we ook de zolder van het pand willen verbouwen voor extra les mogelijkheden, hebben we wat extra financiele middelen nodig, omdat we ook extra zorg willen dragen aan isolatie. 

Wij als drie zelfstandige docenten, hebben de handen ineen geslagen om het muzikaal talent in en rond Wolvega te stimuleren. Muziek maken is een leerzame en geweldige ervaring. Daarnaast is bezig zijn met muziek goed voor de ontwikkeling van kinderen. Wij als docenten van de Muziekzolder streven ernaar om de leerling elke muziekles als een leerzame en plezierige ervaring te laten beleven. Marysa, Martijn en Sander hebben een eenduidige visie centraal staan in hun methode van lesgeven. De kernwoorden van deze visie zijn: plezier, ontwikkelen, enthousiasme, zelfvertrouwen en natuurlijk het leren bespelen van een instrument of het gebruiken van je stem. 

Wij hopen op een beetje hulp van diegenen die onze passie voor muziekonderwijs delen. Elke euro, ja, al is het er maar 1, zal omgezet worden in bloed, zweet en tranen om een mooie huislijke ruimte te creeeren voor onze Muziekzolder Sterren!

Heel veel dank, bij voorbaat al, namens 

Marysa Dijkstra (viool/zang)

Sander Heslinga (drums)

Martijn Drost (Piano)

Facebookpagina:

https://www.facebook.com/demuziekzolderwolvega/home

Uitgelicht