Marley photo
Droom van: Marley
 • 5 Donaties
 • € 85 Ontvangen
 • € 600 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: agterberg

  4 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Succes.

  4 maanden geleden
 • € 5 Door: Shasja

  Kan niet zoveel geven maar toch een klein bedrag van mij.

  4 maanden geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  Veel sterkte, ik hoop dat Marley bij jullie kan blijven!

  4 maanden geleden

Marley spoed operatie

Marley spoed operatie image
Marley is een Amerikaanse Stafford die als 2 jarige hond bij ons is komen wonen nadat ze als pup in het asiel is gekomen. Door het asiel medisch 100% goed gekeurd echter blijkt Marley een enorme zorgen kindje te zijn en is onze financiele toestand steeds onzekerde geworden omdat Marley in een korte tijd zo vaak ziek is geweest en nu is het geld op om haar met spoed te kunnen laten opereren aan een baarmoeder ontsteking. Marley is een schat van een gezinshond, ze is lief voor ons allemaal en licht het liefst samen met de kat op de bank. Kan u ons helpen? Wij willen zo graag onze hond Marley de liefde en de zorg geven die zij verdient. Maar wij hebben hierbij uw hulp nodig….

Marley is een teef van 2 jaar oud. Na haar leven te moeten beginnen achter de tralies van een koele cel in een asiel. Waar ze sinds pup twee verjaardagen heeft doorgebracht. Met uitzondering van een teleurstellende plaatsing. Heeft ze sinds oktober 2015 bij ons (bij mijn dochter, mijn zoon en ik) een warm en liefdevol mandje gevonden.

De eerste keer dat we gingen wandelen waren wij gelijk verkocht. Marley is niet zomaar een hond. Het is een lief en enthousiast dier met een sterke wil. We genoten van elkaars gezelschap. Ik wou haar het liefst gelijk mee nemen maar i.v.m. haar sterke wil moesten we eerst goed kennis maken. Na haar nog een paar keer daar achter te hebben moeten laten, mochten we haar eindelijk mee naar huis nemen. Nadat het papierwerk was afgehandeld kregen we een zak voer in onze handen geduwd, met de mededeling dat Marley een voedsel allergie heeft. Dat verbaasde ons omdat dat ons niet eerder was verteld. Maar het weerhield ons er natuurlijk niet van om Marley een thuis te bieden.

De eerste week ging het goed. We genoten van elkaars gezelschap. Maar na een week wilde ze niet meer mee naar buiten en at ze niet meer. Ik maakte me grote zorgen en belde het asiel. Bij de dierenarts van het asiel aangekomen, bleek ze een fixe oorontsteking te hebben die er al een poos zat. Wij hoorde van de dierenarts dat dit vaker bij Marley was voorgekomen. Ook daar wisten wij nog niets van af.

Toen we na het bezoek aan de dierenarts thuis haar oren insmeerde met zalf, werd gelijk duidelijk dat dit inderdaad niet nieuw voor haar was. Het bleek traumatisch. Ze was helemaal in paniek. Met veel liefde en geduld hebben we haar er uiteindelijk aan laten wennen en was de kuur makkelijker aan te brengen. Na vijf weken knapte ze eindelijk weer een beetje op. Toch werd ze na een poosje weer ziek en nog steeds sukkelt ze met haar gezondheid. Marley blijkt een zorgen kindje te zijn die wanneer ze gestrest is, zich kaal likt en bijt.

Inmiddels zijn we een operatie aan haar oor verder. We weten we dat ze last heeft van voedsel allergie, chronisch ontstoken oren, aambeien en tot overmaat van ramp een beginnende baarmoeder ontsteking. Dat betekent dat ze zo snel mogelijk een operatie moet ondergaan om erger te voorkomen.

Op dit moment zijn wij door ons spaargeld heen en zitten we in de financiële problemen omdat Marley in zo korte tijd zo vaak ziek is geweest. Daarom vraag ik u om hulp, in de hoop zo te kunnen voorkomen dat ik mijn maatje, het maatje van mijn kinderen en van onze kat terug moet brengen naar het asiel. Waar ze vandaan komt, en die haar zo aan haar lot hebben overgelaten.

Ik vindt het verschrikkelijk maar ik kan niet op korte termijn aan het geld komen dat nodig is om de operatie en de medicatie van Marley te bekostigen. Ik hoop dat u Marley een leven gunt in haar eigen warme mand en hiervoor een kleine donatie over heeft. Alle kleine beetjes helpen…

Hier via een andere site heb ik meer uitleg gegeven over het welzijn van Marley. inclusief meer foto's. het lukt me niet om de foto's te verkleinen en goed beeld te krijgen vandaar dat ik het even zo gedaan heb. 

http://plazilla.com/.../help-marley-met-haar-spoed-operatie

Uitgelicht
Racen in een Mazda image

Racen in een Mazda

 • 47%
 • € 6.000 Doel droom
 • 25 dagen te gaan