• 3 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  Super initiatief!

  4 weken geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Voor jullie goede werk succes

  4 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  4 maanden geleden

Sint en kerstwensen

Sint en kerstwensen image
Het zal je maar gebeuren,.... Kom je na de feestdagen op school en hoor je alle verhalen van je klasgenoten over welke cadeautjes ze gekregen hebben van Sinterklaas en de Kerstman. Je vraagt je af waarom hij jou is vergeten. Je voelt je eenzaam, raar, en vraagt je af of jij niet lief genoeg bent geweest. Of misschien stond jou adres wel niet op je wensenlijst en konden ze daarom jou schoentje of boom niet vinden.

Wij zijn een stichting die als doel heeft:

Het bevorderen van de ontwikkeling alsook het aangaan van sociaal contact voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een grote afstand tot de maatschappij om welke reden dan ook.

Wij geven hier invulling aan door wekelijks een spel/leermiddag te organiseren, waarbij begrip en sociaalcontact een belangrijk onderdeel is.

Veel van de gemaakte kosten worden door de vrijwilligers betaald, die met hard en ziel zich inzetten voor deze kinderen.

Op dit moment hebben wij een 100 kinderen in onze bestand zitten.

Kinderen die om diverse redenen geen aansluiting vinden met de maatschappij. Dit kan veroorzaakt worden door een beperking of omdat ze wegens geld gebrek simpel weg niet mee kunnen doen.

Op dit moment merken wij dat beide factoren binnen onze groep kinderen een rol spelen.

Daar wij het armoedepact hebben ondertekend als Stichting willen wij graag voor de feestdagen iets extra's doen voor deze groep kinderen.

Wij willen graag dat deze kinderen na de feestdagen  op school kunnen vertellen dat Sinterklaas en de Kerstman ook bij hun op bezoek is geweest.

Wij proberen middels Dream or Donate deze droom te verwezenlijken. Behalve iets leuks willen wij uiteraard iets gaan geven wat ook hun ontwikkeling zal stimuleren. Hier is geld voor nodig. 

Indien u als bedrijf bijvoorbeeld geen geld wilt doneren, zijn wij ook blij met donaties in de vorm speelgoed en educatief speelgoed.

Neem dan contact op met: Info@toverboompje.nl.

Helpt u ons om bij deze groep kinderen hun zelfbeeld omhoog te halen?

Alvast namens de kinderen,

Bedankt!

Uitgelicht