Marco de Grauw photo
Droom van: Marco de Grauw
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 30.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een nieuwe start

Een nieuwe start image
Helaas door omstandigheden werkloos geworden. Door de nieuwe participatie wet vallen we nu tussen wal en schip.

Door onvoorziene omstandigheden ben ik mijn baan kwijt geraakt. Helaas ben ik ruim de 40 gepasseerd en draaien de vele sollicitaties uit op niets. Heb een electronica/elektronische achtergrond en heb diverse functiies gehad van field service, technical support tot aan verkoop. 

Echter lijkt het erop dat mijn kwaliteiten niet meerop niveau geschat kunnen worden. Daar mijn laatste werkzaamheden van te korte duur waren ivm vervanging bij ziekte krijg ik nu geen uitkering en kan/wil/mag het UWV mij niet helpen. Omscholing of arbeids bemiddeling is dan ook niet mogelijk.

Daar alle vaste lasten gewoon doorgaan en mijn hypotheek niet lbetaald kan worden raken wij straks onze woning en alles kwijt. Dat zou dan inhouden dat ik met vrouw en 2 kinderen op straat zou komen te staan.

Ook het opstarten van een eigen onderneming is onmogelijk gemaakt door mijn hypotheek verstrekker. Zij willen dat ik inkomsten krijg en zeggen dat ik dan maar ZZP'er moet worden maar dan moeten ze wel de wegen open laten. Helaas kan ik geen onderneming starten zonder investering.

Door alle problemen heb ik mijn netwerk en vriendenkring aanzienlijk zien krimpen. Contact met mijn familie is al jaren ernstig verstoord en zal ook niet meer goed komen. Soms twijfel ik of alles nog wel zin heeft maar gelukkig hou ik veel van mijn vrouw en kinderen en dat sleept me erdoor.

Uitgelicht