Debbie de Voer photo
Droom van: Debbie de Voer
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

ezel kinderspeelboerderij

ezel kinderspeelboerderij  image
Dromen zijn er om waar te kunnen maken, ik droom al vanaf jongere leeftijd om ooit te kunnen emigreren naar het buitenland. Nu ben nik 32, heb 2 jongere kids en werk met veel plezier in de zorgsector. Helaas is er weinig tijd en is het altijd druk , geen tijd voor een sociaal praatje. De laatste tijd ben ik gaan nadenken over wat ik nu eigenlijk zelf wil, wat kan ik voor een ander doen en betekenen? Dan kijk ik naar mijn kinderen en hierdoor ben ik op het idee gekomen om in Portugal, een land waar ik verliefd op ben geworden een plek te zoeken om kleinschalig een ezel kinderboerderij op te starten. Een plek waar gekampeerd kan worden , en een plek om verwaarloosde ezels op te vangen en te verzorgen. De bedoeling is dat kinderen die het moeilijk hebben, kinderen die in de opvang zijn door omstandigheden een leuke onvergetelijke tijd te kunnen geven. en een plek waar ze altijd terug kunnen komen. Er kunnen allemaal leuke aciviteiten georganiseerd worden in de buitenlucht en natuurlijk gaan we samen ook de ezels verzorgen en vertroetelen. Om verder te kunnen in de toekomst en een inkomen te krijgen, is het de bedoeling dat het een soort van kinderspeelboerderij wordt waar de lokale mensen met hun kids ook kunnen komen om een leuke middag te hebben. Het is natuurlijk fijn even te kunnen zitten met een hapje ,ijsje of drankje.

In Portugal aan de westkust heb ik een plek gevonden om dit idee waar te kunnen maken.

Deze plek heeft genoeg ruimte om te kamperen en om ezels op te vangen,  er staan ook fruitbomen. Op de plek staat al een camper en tenten.

Deze camper staat te koop voor een bedrag van 8000euro.

De camper is van een stel uit Nederland , omdat ze nu 84 jaar zijn , en zelf financile nood hebben bieden ze deze kampeerplek aan. De huur van de grond bedraagd 60euro per maand. 

De maandelijkse huur zal ik zelf nog kunnen opbrengen, alleen de 8000 euro voor de camper heb ik niet zo klaarliggen helaas.

Ook is er een beetje nodig voor de reiskosten en materialen etc om aankomend jaar de plek gereed te maken zodat we vanaf  volgend voorjaar op kunnen starten.

Het moet gewoon een leuke en gezellige plek worden , een plek waar kinderen en dieren zich fijn voelen.

Ik hoop dat er mensen zijn die mij met dit project willen steunen!! Alvast bedankt mvg Debbie

Uitgelicht
Selie-Transport moet blijven image

Selie-Transport moet blijven

  • 209%
  • € 25.000 Doel droom
  • -