Anna photo
Droom van: Anna
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een restaurant voor helden

Een restaurant voor helden image
Een restaurant gerund door helden, jongeren die hun leven willen beteren.

Moet je voorstellen, je bent rond de 20 jaar, ruzie thuis, school lukt je niet, je kiest het verkeerde pad en komt in aanraking met drugs drank en schulden. Je droomt vaak van een fijn leven zo een die je op tv ziet. Je wordt depresief en het drugs of drank gebruik lijkt de beste oplossing, een negatieve spiraal waar je niet alleen uit kunt komen.

Nu is mijn droom een thuis te maken voor mensen die zich kunnen vinden in het verhaal hierboven of misschien door andere redenen in die negatieve spiraal terecht zijn gekomen. Zo worden ze geholpen met het op een rij krijgen van bijv. schulden. Word er evt. met hun meegezocht naar woonruimte die ik in de toekomst zelf voor een kleine prijs aan ze wil verhuren. Ook wil ik dat er gewerkt word aan clean worden en blijven. Maar het belangrijkste van alles vind ik dat ze voelen dat ze er mogen zijn en dat er mensen van ze houden.

Bij die gedachte van een thuis, zie ik een restaurant waar jongeren een familie opbouwen, samenwerken, leren en bovendien zich nuttig voelen en gewaardeerd! .

Deze droom heb ik al lang en ik weet dat het er op een dag echt van komt maar hoe eerder hoe beter :) 

Nu heb ik veel ervaring in de horeca en weet dat overal een aardig prijskaartje aan hangt, zo moet een pand voldoen aan alle eisen denk daarbij aan nooduitgangen voor als er brand ontstaat. Alle vergunningen moeten op orde zijn, terasvergunnen, schenkvergunning, ga zo maar door. Ook moeten onze jongeren die komen werken voor een nieuw leven moeten worden betaald. 

Ik wil deze mensen zo graag een kans geven, en dat ga ik doen. Heel graag met jullie hulp! :)

Groeten Anna, 19 jaar en met een droom!

Uitgelicht