Koen van den Hurk photo
Droom van: Koen van den Hurk
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 1.750 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  4 maanden geleden

Chernobyl reizen NL UNIEK!!

Chernobyl reizen NL UNIEK!! image
Mijn droom is om reizen Prive of met een aantal Mensen naar chernobyl te organiseren, Meest unieke ervaring!!!

Hallo!

Ik ben Koen, 32 jaar  en heb dankzij een cursus persoonlijke ontwikkeling( Mastermind Academy) inzicht gekregen wat mijn ultieme droom is.dat wist ik eigenlijk zelf al 12 jaar, maar heb mij altijd laten tegen houden door mijn omgeving.

in april was het afgelopen en ben zelf met de auto naar chernobyl gereden!!, inmiddels ben ik er al 2x geweest!!!!. Ben zo onder de indruk dat ik hier mee verder wil en dit gevoel graag wil doorgeven aan andere mensen! Toerisme komt heel langzaam op gang, er is zelfs een klein hotel in de zone! Het is vooral onwetenheid bij de mensen, een vlucht met een vliegtuig geeft veel meer straling als een aantal dagen bezoek aan chernobyl!

wat ik wil: zo dicht mogelijk in de buurt van chernobyl gaan wonen, prive cursus Russisch volgen, elke dag verder onderzoeken en leren om zo de beste reisleider te worden voor nederland en België.tot nu toe niet aanwezig!

Latere plannen zijn een groter hotel,  spirituele reizen, nergens is deze stilte, meest unieke ervaring wie je mee gemaakt moet hebben!  En wie voor altijd bij je blijft.

ben er sinds april al elke dag mee bezig, kan het niet meer los laten en alles in mij zegt dat ik mijn droom nu echt moet gaan volgen! Heb er er de volle 100% vertrouwen en geloof in.

het liefste zou ik als eerste "klanten" een aantal bekende Nederlanders uitnodigen wie ik alles laat zien en zo een goede naamsbekendheid kan opbouwen. nogmaals: zeker geen massa toerisme! Dat kan ook helemaal niet, maar zo exclusief mogelijk met 1 of een aantal mensen voor de volledige chernobyl ervaring! alles van a tot z geregeld, ophalen vanaf het vliegveld in Kiev, rond Tour door de stad, hotel, etc

wie wil mij hier in steunen? Mijn idee is om een Facebook groep aan te maken om alles te kunnen delen, er zijn hier zo veel mogelijkheden, echt ongekend , natuurlijk ook voor fotografen, film opnames, dieren liefhebbers. De tijd heeft hier 30 jaar stil gestaan en de natuur heeft vrij spel.

de eerste stap is woonruimte en de taal kunnen spreken.

alles is mogelijk Alleen als je het echt wil!

voor mensen wie mij voor een langere tijd willen helpen kan ik een korting op de excursie geven, of zelfs een complete reis aanbieden,dit is mijn passie!

video van pink Floyd is opgenomen in pripyat, spookstad langs chernobyl:

https://youtu.be/P7YMI39sObY

Uitgelicht
Mijn ei en ik image

Mijn ei en ik

 • 7%
 • € 30.000 Doel droom
 • -