Lisa Bal-van Der Velden photo
Droom van: Lisa Bal-van Der Velden
 • 48 Donaties
 • € 880 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Jeannette

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Angelique dijkshoorn

  Ik hoop dat je wens zo snel mogelijk uitkomt Xxxx

  3 maanden geleden
 • € 11 Door: Prince en Mir

  Om er weer een rond getal van te maken, alle beetjes helpen. We hopen dat dit snel verwezenlijkt kan worden!

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Harm Jan

  4 maanden geleden

Verbouwing invalide badkamer

Verbouwing invalide badkamer image
Deze droom is voor Chantal (mijn zus). Zij heeft in augustus 2013 de diagnose leukemie gekregen. Hierdoor is ze verlamd geraakt en zit ze in een rolstoel. Doordat ze verlamd is, kan ze nu geen gebruik maken van haar badkamer en heeft ze al meer dan 2 jaar niet kunnen douchen. Middels dit doel wil ik graag geld inzamelen om haar badkamer te kunnen verbouwen zodat ze eindelijk kan douchen.


In augustus 2013 heeft mijn zus de diagnose leukemie gekregen. Na maanden doorbrengen in het ziekenhuis en verschillende behandelingen ( chemo's, bestralingen en beenmergtransplantatie) te hebben ondergaan, sloeg in januari 2014 het noodlot nog extra toe. De leukemie veroorzaakte schade in haar zenuwstelsel en binnen enkele weken raakte ze verlamd vanaf haar tenen tot aan haar borst. 
Ze werd door de artsen naar huis gestuurd met de mededeling dat ze uitbehandeld was en nog enkele weken te leven had. 

Door haar vechtlust en doorzettingsvermogen heeft ze al veel voor elkaar gekregen. Door de medische stempel van terminaal waren de verzekeringsmaatschappijen en de gemeente niet heel happig om middelen voor dagelijkse behoeften te vergoeden. 
Echter heeft ze bewezen dat het haar tijd nog niet is en stelt ze de artsen keer op keer voor een raadsel. 
Zo heeft ze uiteindelijk toch meerdere middelen vergoed gekregen waardoor ze niet alleen 'invalide' is maar ook een moeder voor haar vier kinderen en zoveel mogelijk de opvoeding zelf op zich neemt. 

Het enige wat tot nu toe nog niet is gelukt is, is om haar badkamer aan te passen. Er is een verbouwing nodig om haar huidige badkamer aan te passen zodat zij met een aangepaste rolstoel hier in kan. Niet alleen het feit dat ze al meer dan 2 jaar(!!) niet heeft kunnen douchen speelt mee maar ook haar hygiene. Door niet te kunnen douchen kan dit grote gevolgen hebben voor haar lichamelijk gestel terwijl ze zo hard tegen alles knokt. 

Helaas heeft ze niet de financiële middelen om haar badkamer te verbouwen. De gemeente wil hier een klein deel in tegemoet komen, maar dit is helaas niet genoeg. Ook dient de badkamer eerst verbouwd te worden en kan dan pas later dat deel vergoed worden. Ik wil middels deze crowdfunding de droom van mijn zus verwezenlijken en hoop dat u hierbij wil bijdragen.

Uitgelicht
opnieuw beginnen image

opnieuw beginnen

 • 44%
 • € 2.500 Doel droom
 • -