Peter Rossaert photo
Droom van: Peter Rossaert
 • 82 Donaties
 • € 3.000 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 40 Door: Vinck

  Beste Daphne, Wij hebben elkaar nog nooit ontmoet. Dankzij Wim en Ivonne hebben we jou kort geleden leren kennen via je blog en sindsdien leven wij een stukje met je mee. Je hebt ongelofelijk veel meegemaakt de afgelopen maanden en beschrijft dat bewonderenswaardig mooi. Wij gunnen je van harte een zorgeloze vakantie, om bij te komen van die duizelingwekkende rollercoaster periode. Maar vooral ook om voldoende kracht op te kunnen doen voor een briljante game set en match, waarmee je operatie tennisbal met een verpletterende overwinning definitief kunt afsluiten. Wij blijven je blog in de gaten houden en hopen uiteindelijk op een happy end. Hoop doet immers leven, en vooral dat is je gegund.

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Sjoerd Cavens

  Hi Daphne Go for it. Go for New York

  3 maanden geleden
 • € 20 Door: Anouk Stoffels

  Mup, drink er maar een heerlijke cocktail van! X

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Dorine Kin

  Wij wensen jou van harte deze vakantie toe! Paul en Dorine Kin

  4 maanden geleden

Even kanker vergeten...

Even kanker vergeten... image
Deze droom is niet voor mijzelf maar voor Daphne.

Update12AUG:

WOW!! Wat een indrukwekkende reacties en donaties dusver op dit initatief,Dank aan iedereen die hier aan wat voor manier dan ook aan heeft bijgedragen! 

Voor Daphne is dit nu al een hele opsteker om te zien dat er al zoveel gedoneerd is en dat ze enorm veel lieve en bijzondere berichtjes krijgt (uit allerlei hoeken!). Een ding is zeker, een wens die ze al heel lang heeft kan ze eindelijk gaan waarmaken....  NEW YORK! 

Ze zal de komende dagen samen met The Travel Company Raamsdonksveer​ gaan kijken naar de mogelijkheden voor een prachtige reis die ze nooit zal vergeten, dankzij jullie!!

Natuurlijk zal ze ons allemaal op de hoogte houden van de reis, dus hou de komende weken Facebook en haar blog https://operatietennisbal.wordpress.com/ in de gaten :)

---------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------

Lieve Iedereen, Wij vertellen jullie niets nieuws wanneer wij zeggen dat Daphne de sterkste vrouw is die we kennen. Sinds Oktober 2015 vecht zij al tegen haar "tennisbal", haar grootste vijand, de ziekte non-hodgkin. Vele behandelingen, waaronder verschillende chemo's en bestralingen, zijn al geprobeerd helaas nog steeds niet met het gewenste resultaat....Genezing!

Dat Daphne het enorm zwaar heeft is niet altijd aan haar te zien, of ze laat het in ieder geval niet makkelijk merken. Wij naasten weten echter wel beter. Zowel mentaal als fysiek heeft ze heel wat voor de kiezen gekregen en ze zal ook in de toekomst nog heel wat obstakels moeten overwinnen. Gelukkig kent haar positief karakter geen grenzen. Het zegt enerzijds natuurlijk veel over hoe sterk ze is, maar het wekt vaak ook (onbewust) de indruk dat het eigenlijk wel goed gaat met haar.

Jullie vragen je nu vast af, waar gaat dit verhaal heen?

Heel simpel:

Na deze week is ze klaar met de bestralingen (voorlopig!) en haar arts heeft gezegd dat het goed is als ze dan even op vakantie gaat! FIJN... dacht ze...maar...er is een kleine maar...financieel is het voor haar amper mogelijk. Een dagje uit is al bijna niet haalbaar laat staan een vakantie van een paar dagen.

Ziek zijn is duur zijn we achter gekomen, het brengt heel veel kosten met zich mee en je inkomen wordt aan de andere kant ook erg onzeker. In Daphne haar geval is dat helaas niet veel anders.

Daarom willen wij jullie vragen om te helpen!

Een kleine bijdrage helpt om ervoor te zorgen dat Daphne even volledig deze klote-ziekte kan vergeten. Dat ze even op vakantie kan en kan genieten. Dat ze zich kan opladen voor wat er nog komen gaat. Met zijn allen kunnen we er absoluut voor zorgen dat Daphne op dit vlak een kleine, grote zorg minder heeft.

Beter worden moet en en zal ze, dat willen we allemaal. Onze bijdrage hier zal de weg voor haar ongetwijfeld een beetje makkelijker maken.

Daphne houdt al sinds het begin van haar ziekte een blog bij, deze brengen we ook graag nog eens onder de aandacht: http://www.operatietennisbal.wordpress.com

Veel liefs van Linda, Wim & Peter

Uitgelicht