Salima Eva photo
Droom van: Salima Eva
 • 5 Donaties
 • € 190 Ontvangen
 • € 4.500 Doel
 • Marokko Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Loubna

  4 maanden geleden
 • € 30 Door: Anoniem

  Moge Allah swt de gezinnen verblijden met deze donatie. Moge Allah swt mijn dua verhoren, ameen.

  4 maanden geleden
 • € 100 Door: Anoniem

  Allah ij 3awenkoum en moge Allah deze gezinnen verblijden inchaAllah. Veel succes ermee en moge Allah ieder zijn droom fl dunya wa agira laten uitkomen inchaAllah :-)

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: N Merroun

  4 maanden geleden

Eid kbir Marokko

Eid kbir Marokko image
Stichting Sabirin zet zich invoor de behoeftige in Marokko. Na een geslaagde inzameling voor ramadan voedselpakketten, willen we nu graag 50 gezinnen verblijden met een schaap voor el eid kbir. Al hamdolilah zijn er nu 25 schapen ingezameld via donateurs. We willen er bi idni lah nog 25 inzamelen. De Islam kent 2 feestdagen, eid ul fitr en eid adha, ook bekend als offerfeest. Deze mooie belangerijke dag van eid el kbir willen we vele gezinnen verblijden met een schaap. Zodat ook zij deze dag mogen ervaren en kunnen genieten. De behoeftige die wij gaan verblijden zijn of ziek, gehandicapt, eenzame of alleenstaande ouderen, en weduwe. Daarnaast gezinnen waarbij het onmogelijk is om welke reden dan ook ( buiten hun eigen schuld) een schaap te kopen. Alles van ophalen van de schapen tot het uitdelen hiervan zal fotografisch vastgelegd worden en op facebook ter verandwoording getoond worden. Stichting Sabirin is een jonge gedreven stichting die zich inzet voor de behoeftige in Marokko. Wij zamelen ook medische hulpmiddelen en kleding in die wij aan de behoeftige in Marokko uitdelen. Mocht jij ons hiervan kunnen voorzien...stuur graag een email naar stichting.sabirin@gmail.com of via Facebook een pm. Moge Allah het een ieder die het op welke wijze moeilijk heeft het voor hem vergemakkelijken. Moge Allah een ieder rijkelijk belonen fi dounya ou fill aghira.

Bismilahi rahmani raheem,

Salam ou aleikoum wa rahmatullah wa barakatu 

Stichting Sabirin zet zich invoor de behoeftige in Marokko.

Na een geslaagde inzameling voor ramadan voedselpakketten, willen we nu graag 50 gezinnen verblijden met een schaap voor el eid kbir.

 

Al hamdolilah zijn er nu 25 schapen ingezameld via donateurs. We willen er bi idni lah nog 25 inzamelen.

 

De Islam kent 2 feestdagen, eid ul fitr en eid adha, ook bekend als offerfeest.

 

Deze mooie belangerijke dag van eid el kbir willen we vele gezinnen verblijden met een schaap. Zodat ook zij deze dag mogen ervaren en kunnen genieten.

 

De behoeftige die wij gaan verblijden zijn of ziek, gehandicapt, eenzame of alleenstaande ouderen, en weduwe. Daarnaast gezinnen waarbij het onmogelijk is om welke reden dan ook ( buiten hun eigen schuld) een schaap te kopen.

 

 

Alles van ophalen van de schapen tot het uitdelen hiervan zal fotografisch vastgelegd worden en op facebook ter verandwoording getoond worden.

 

Stichting Sabirin is een jonge gedreven stichting die zich inzet voor de behoeftige in Marokko. Wij zamelen ook medische hulpmiddelen en kleding in die wij aan de behoeftige in Marokko uitdelen. 

Mocht jij ons hiervan kunnen voorzien...stuur graag een email naar stichting.sabirin@gmail.com of via Facebook een pm.

 

Moge Allah het een ieder die het op welke wijze moeilijk heeft het voor hem vergemakkelijken.

 

Moge Allah een ieder rijkelijk belonen fi dounya ou fill aghira.

Uitgelicht