Ruby photo
Droom van: Ruby
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Gevangen in Puberlichaam

Gevangen in Puberlichaam image
Goedendag ik ben Lee, Ik wil heel graag eindelijk een gevoel van vrouwelijkheid hebben. voel me als me volwassen vrouw gevangen in het lichaam van een puber :'( Ben 26 jaar en zit met een probleem waar ik hulp bij vraag/nodig heb. Hoop dat mijn wens borstvergroting vervuld word en met godswil zal het goedkomen ^_^...

Mijn droom is om me vrouwelijker te voelen dan ik nu doe. Ik heb al vanaf jongs af aan hele kleine borsten en na zwangerschap van mijn 2 lieve schatten is er helaas nu helemaal niks meer van mijn borsten over gebleven. Ik had al  zowat niks maar nu helemaal heb ik helemaal niks meer. Ik heb nooit een grote cup gehad en voelde me daarom al minder veel minder vrouwelijk en ben al jaren super onzeker. Het is daarom mijn ultieme droom om middels een borstvergroting van een AA-cup naar een B- of C-cup te kunnen. Helaas lukt het niet als alleenstaande moeder met 2 kinderen om 4.000 euro voor een borstvergroting bij elkaar te sparen.

Ik heb geprobeerd om een lening af te sluiten, maar ik kom daar helaas niet voor in aanmerking.

Zouden jullie mij ALSJEBLIEFT willen helpen met een donatie, zodat ik mijn droom kan verwezenlijken en ik eindelijk de mooie en zekere vrouw kan zijn, die ik wil altijd al heb willen zijn??

Alvast super bedankt! God Bless...

Groetjes van een trotse, maar super onzekere moeder.

Uitgelicht