Mireille Groenendijk photo
Droom van: Mireille Groenendijk
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 50.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Laatste wens Michelle (16)

Laatste wens Michelle (16) image
Op 4-8-2016 kreeg mijn nichtje Michelle te horen dat haar botkanker voor de derde keer terug is en niet meer te behandelen dit keer. In 12 weken tijd van kankervrij naar onbehandelbaar. Haar wens is nu nog een cruise te maken om het noorderlicht te kunnen aanschouwen, samen met haar familie en beste vrienden. Wie helpt ons deze droom van haar te realiseren?

Al twee jaar vecht Michelle tegen haar botkanker, Ewing scarcoom. De zwaarste chemo's mogelijk worden ingezet en Michelle vecht als een leeuw om sterker te zijn dan haar ziekte. Tweemaal lijkt ze te winnen, en toont ze een verbijsterende veerkracht. Eind mei komt er dan eindelijk dat gedroomde bericht: er is geen activiteit meer in het lichaam te vinden, Michelle is schoon. Feestjes, vakanties en uitstapjes worden gepland. Totdat er na een week of 11 toch weer pijn ontstaat. Michelle laat zich onderzoeken en blijkt niet alleen weer ziek maar reeds onbehandelbaar.
Dan staat de wereld even stil, het is ondenkbaar dat deze lieve, jonge, krachtig en voorheen altijd gezonde jongedame straks niet meer bij haar familie is.
Tóch willen we de tijd die ons nog rest met Michelle besteden aan mooie dingen. Zij zelf zou graag nog één van die aardse wonderen in levende lijve aanschouwen; het nooderlicht. Samen met de voor haar meest dierbare mensen om zich heen.
Om dit te realiseren samen met haar is er een behoorlijk bedrag nodig, maar onder het mom "durf te dromen" gaan we ervoor! Wie helpt dit te realiseren?

Uitgelicht
Help hartpatientje Manuel <3 image

Help hartpatientje Manuel <3

  • 74%
  • € 5.000 Doel droom
  • -