Jola-David Amanda Jayden photo
Droom van: Jola-David Amanda Jayden
 • 25 Donaties
 • € 250 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Anoniem

  veel sterkte voor de toekomst

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Gosse Noppert

  Hallo misschien kan ik jullie helpen met de aanvraag bij de gemeente voor de aanpassingen. Zie Facebook pagina ik heb jullie bericht gedeeld. Je kan hier een privé PB doen.

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Ik hoop het voor jullie!

  3 maanden geleden

Aangepaste auto voor Jayden.

Aangepaste auto voor Jayden. image
Wij zijn David en Jolande en samen hebben wij 2 kinderen Amanda van 8 en Jayden van 4 onze 3de kindje is op komst. Jayden is geboren met een ernstige hersenafwijking. Wij willen deze crowdfunding starten omdat we al 4 jaar aan huis gekluisterd zitten.En vervoer nodig hebben zodat we niet afhankelijk zijn van anderen.

Wij zijn David en Jolande en samen hebben wij 2 kinderen Amanda van 8 en Jayden van 4 onze 3de kindje is op komst. Jayden is geboren met een ernstige hersenafwijking. Wij willen deze crowdfunding starten omdat we al 4 jaar aan huis gekluisterd zitten. Voor vervoer zijn we nu afhankelijk van anderen.  

Jayden heeft een fout in de chromosoom en is ook het enigste kind met deze fout in de chromosoom, zijn niveau is te vergelijken met een kind van 7 maanden. 

In 2012 ging onze auto stuk en was er geen geld voor een nieuwe auto en zitten wij nu meer als 4 jaar noodgedwongen thuis, ons enigste uitje is ziekenhuis in ziekenhuis uit doormiddel van taxi vervoer. Maar echt een uitje met het gezin hebben we niet, nog nooit op vakantie geweest, nooit een dagje uit. 

Een aangepaste gezinsauto maakt ons onafhankelijk van anderen voor vervoer.  Niet alleen voor leuke dingen,  maar ook voor ziekenhuis afspraken, voor gesprekken op school.  Jayden gaat 4 keer per week naar school en 2 weekenden in de maand naar het logeerhuis  en dat ligt niet naast de deur . We willen ook graag naar familie toe die aan de andere kant van Nederland woont.  

Jayden is afhankelijk van zijn peg-sonde, tegen drukte kan hij niet want teveel inspanning komt bij Jayden er weer uit doormiddel van overgeven. Jayden is een vrolijk ventje maar afhankelijk van allerlei hulpmiddelen zoals te denken aan een douchebrancard, aangepaste wandelwagen (wat in de toekomst een rolstoel wordt), een sta-tafel, een aangepaste eetkamerstoel, spalken om zijn voeten. 

Jayden heeft in zijn korte leventje al veel meegemaakt, veel ziekenhuis bezoeken bij verschillende ziekenhuizen onder verschillende artsen en specialisten.  Jayden is vaak opgenomen geweest door het vele spugen en de operatie voor de peg sonde, maar buiten die opnames moet hij regelmatig naar de kinderarts, de oogarts, de neuroloog.  Op dit moment krijgt Jayden medicijnen tegen het kwijlen. Er is geen levensverwachting bekend, dus we willen natuurlijk zoveel mogelijk van hem genieten. 

Ik heb mijn best gedaan om ons verhaal zo goed mogelijk neer te zetten, maar er is zoveel. 

Wij hopen via deze weg dat onze droom uit gaat komen en onafhankelijk van anderen voor vervoer, kunnen genieten als gezin.  

Wij zullen familie, vrienden en onbekende echt heel dankbaar zijn voor de donaties die gedaan zullen worden. 

Met vriendelijke groeten, 

Familie van Malsen.

Uitgelicht
Help hartpatientje Manuel <3 image

Help hartpatientje Manuel <3

 • 74%
 • € 5.000 Doel droom
 • -