Cheyenna Guhnen photo
Droom van: Cheyenna Guhnen
 • 18 Donaties
 • € 320 Ontvangen
 • € 400 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Fleurtje

  Hoop dat ze snel hersteld. Jammer dat mensen dit soort honden los laten lopen.

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Beamer

  Lief idemotje, Snel beter worden! Liefs mede idemootje beamer

  4 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  4 maanden geleden
 • € 20 Door: Lucienne

  Voor Usha

  4 maanden geleden

GEEF USHA EEN KANS!

GEEF USHA EEN KANS! image
Lieve mensen, voor iedereen die dit leest, help alsjeblieft. Onze Usha is een klein gehandicapt straathondje uit Bosnie van 8 jaar oud en ze heeft uw hulp hard nodig om haar operatie's te kunnen betalen!

Usha is een super lief en speciaal hondje, ze zit namelijk in een rolstoel. Nu is dit absoluut niet het probleem, en ze heeft daar ook geen last van. Alleen we lieten Usha en onze andere hond Dexter uit afgelopen maandag. Daar liep toen een pitbull los, terwijl je daar niet los mag lopen met je hond. De pitbull rende op Dexter af, maar Usha wou Dexter redden en sprong er tussen om hem te beschermen. Ze is bij haar onderkaakje gegrepen en heeft erg veel pijn. Haar onderkaakje is door midden gebroken, een botbreuk van 3 cm lang. We hebben Usha meteen laten helpen, ze is zo snel mogelijk geopereerd en het zou nu goed met haar moeten gaan. Dat is helaas niet het geval. Usha's temperatuur is erg gedaald naar 36.7 met een dikke trui, dit hoort tussen de 38 en 39 te zijn zonder trui. Ook is ze heel erg moe en moet ze vandaag weer naar de dierenarts. Ze zal de aankomende 6 weken vloeibaar moeten eten en daarna moet ze een operatie om het draad om haar kaak te kunnen verwijderen. De eerste operatie en consult konden wij nog maar net betalen. Op dit moment kunnen wij vanwege het geld probleem niets voor haar doen. Mocht het zo slecht met haar blijven gaan, dan weten we niet of ze het zal overleven. Ik wil alles voor haar doen. De eigenaresse van de hond blijft alles ontkennen en wilt niet betalen. Daarom heb ik dit opgezet, in de hoop dat iedereen een klein bedrag bij elkaar sprokkelt, en we op die manier Usha de beste kans kunnen geven die ze verdiend !

De foto is Usha in haar princessenjurk en rompertje (Usha is incontinent en moet een luier om) zonder haar rolstoel. Dit was voor het ongeluk.

Uitgelicht