Nathalie Jaspers photo
Droom van: Nathalie Jaspers
 • 3 Donaties
 • € 55 Ontvangen
 • € 150 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Tom

  Succes!!

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Ingrid en Piet Maan

  Succes Nathalie, het is een prachtig doel en heel erg noodzakelijk!

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Lisa jaspers

  Alsjeblieft peanutt

  4 maanden geleden

12 Inch race

Dit jaar fiets ik mee met de 12' inch race in Pijnacker. Het doel van de 12' inch race is om zoveel mogelijk geld op te halen voor 2 goede doelen Vonk VUmc en Stichting Het vergeten kind. VONK VUmc. Natuurlijk willen wij namens Intratuin Pijnacker zoveel mogelijk geld ophalen om een groot bedrag te kunnen gaan doneren aan de 2 goede doelen. Help je mee? Alle kleine beetjes helpen! .

VONK VUmc

doet onderzoek naar kinderkanker. Onder- zoek doen is duur, en de financiering van het onderzoek is voor de stichting VONK dan ook een uitdaging. Samen met uw steun hebben wij door de jaren heen er voor gezorgd dat zij kunnen blijven onderzoeken en de kans op genezing van kinderkanker elk jaar met 1% is gestegen. Door het steunen van VONK worden indirect andere belangrijke organisaties zoals KiKa en KWF Kankerbestrijding gesteund. Onderzoek dat gestart is en succesvol blijkt wordt op basis van subsidies doorgezet naar hen. 

Stichting Het vergeten kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor 32.000 kinderen met heftige geestelijke littekens die noodgedwongen niet thuis in hun eigen bedje kunnen slapen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere instellingen met minimale speelmogelijk¬heden. Deze kinderen zie je niet en hoor je niet en daarom noemen wij ze ‘vergeten kinderen’. Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving en we bieden ze activiteiten en organiseren events, zodat ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Daarnaast ondernemen we initiatieven om de situatie van deze vergeten kinderen onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijke instanties en het Nederlandse publiek. Want ieder kind verdient een lach..

Uitgelicht