Anita Mulder photo
Droom van: Anita Mulder
 • 2 Donaties
 • € 20 Ontvangen
 • € 1.200 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Gea

  Hoop dat het door kan gaan en dat het je veel mooie dingen brengt.

  2 maanden geleden
 • € 10 Door: Eline

  Lieverd, jij bent zo'n onvoorstelbaar liefdevolle moeder, een enorme doorzetter, na alles wat jullie hebben meegemaakt, sta jij nog steeds met vertrouwen en een glimlach rechtop! Je bent een inspiratie voor velen en ik wens je toe dat jij naar Londen kunt gaan om te leren hoe jij en je dochter jezelf kunt genezen.

  4 maanden geleden

Workshop dr. Joe Dispenza

Workshop dr. Joe Dispenza image
Mijn droom is om de progressive workshop van dr. Joe DIspenza in London bij te wonen 22 en 23 oktober 2016. Ik vraag een bijdrage voor de vlucht, het verblijf in London in een hotel, de workshop, 2x een lunch tijdens de workshop en krachtveldsessies, die georganiseerd gaan worden voor mijn dochter.

Ik en mijn dochter hebben heftige life-events gehad de afgelopen jaren. Om dit tij te keren ben ik gestart om oude gedachten en gedragingen los te laten.

Om dit te transformeren mediteer ik veel en ben ook bij een meditatie-ochtend van een vriendin van mij geweest. 28 augustus ben ik ook bij een meditatie-ochtend Changing beliefs van dr. Joe Dispenza bij diezelfde vriendin.

Ik heb mij ook online verdiept in de denk- en werkwijze van dr. Joe Dispenza om via HayHouse zijn videoboodschappen te beluisteren en er notities van te maken. De resultaten geweldig!

Er zijn resultaten door dr. Joe Dispenza vastgelegd door middel van onderzoeken. Hij is heel transparant en laat hiermee zien dat het wetenschappelijk ook vast te leggen is.

De zoon van een vriendin van mij had een immuunziekte en zou zijn leven lang om de drie weken een bloedtransfusie moeten krijgen. Hij is naar lezingen van dr Joe Dispenza gegaan en volgde een training, net als er in oktober in London wordt gegeven. Hij ging aan de slag met de specifieke meditaties en nu, een half jaar later, zijn zijn bloedwaardes normaal! Een prachtig resultaat én vastgelegd! Hij heeft zichzelf een genezen door onder andere voor zichzelf een gezond lichaam te wensen.

Ook zijn er voor hem speciaal krachtveldsessies gehouden, die ik ook graag voor mijn dochter wil houden. Ik ben er al in mijn eentje mee begonnen, maar dit is natuurlijk vele malen krachtiger als meerdere mensen dit samen doen.

Mijn dochter is al begonnen met het veranderen van haar gedachten. Ze lijdt zo onder de gevolgen van seksueel misbruik en wil zo graag weer genieten van haar jonge leven! Ik heb een hele goede band met haar en merk dat zij veel van mij aanneemt.

Ze is gelijk aan de slag gegaan met nare gedachten vervangen met positieve affirmaties. Flashbacks die haar doen teruggaan naar de misbruiksituaties om te zetten. Dit is intensief en ik ga haar de komende tijd dagelijks hierin begeleiden. Ook wordt zij door haar persoonlijk begeleiders hierin gesteund.

Ik moet de ondersteuning meestal per telefoon doen en door haar dingen toe te sturen, bijvoorbeeld een kaart met positieve affirmaties om op te mediteren, omdat zij op een intensieve behandelgroep zit en ik niet dagelijks haar kan bezoeken, omdat dit te ver weg is.

Ik wil mij graag meer ontwikkelen hierin. Door dit te doen kan ik mijn dochter ook helpen en kan zij weer gezond worden! Ik kan ook, door de progressive workshop te volgen, heel veel andere mensen mee helpen. Dit past ook helemaal bij mijn missie: Mensen verbinden in en met liefde en getraumatiseerde mensen helen.

Uitgelicht
lidmaatschap heemkundekring image

lidmaatschap heemkundekring

 • 117%
 • € 30 Doel droom
 • -