Miranda Brinksma photo
Droom van: Miranda Brinksma
 • 7 Donaties
 • € 185 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 40 Door: Steef

  Een mooi en lekker intiatief Miran! Ik hoop echt dat je je doelen gaat bereiken en dat je veel mensen blij kan maken met Foodsaem.

  3 maanden geleden
 • € 15 Door: Bianca

  Succes! ❤️

  3 maanden geleden
 • € 15 Door: Kuun

  Prachtig hoe jij liefde tongstrelend voelbaar maakt. Xxx

  3 maanden geleden
 • € 45 Door: Wendy Alba

  Trots op jou!

  3 maanden geleden

Snoeperij voor je Ziel

Snoeperij voor je Ziel image
Wie wil nu niet snoepen zonder zich schuldig te voelen? Of dat je, omdat je een intolerantie hebt, juist niet kan snoepen omdat het niet geschikt is voor jou? FoodSaem wil daar verandering in brengen.

Een stukje geschiedenis

FoodSaem is ontstaan uit mijn Passie om mensen te verblijden en te verwennen. Nadat ik ongeveer 2 jaar geleden ontdekte dat ikzelf mijn lichaam voedde met voor mij niet de juiste voedingsstoffen, werd ik gedwongen over te stappen op andere voedingsmiddelen.
Ik kan geen gluten, lactose en geraffineerde suikers eten, waardoor ik in 1ste instantie dacht dat ik nooit meer iets lekkers zou kunnen eten. Gaandeweg kwam ik er ook achter dat als je intolerant bent of gewoonweg allergisch, je een dubbele prijs betaalt. De producten die ik wel kon eten waren en zijn zo duur dat het niet echt leuk is om iets lekkers te eten bij bijzondere gelegenheden of gewoon zomaar omdat je er trek in hebt. Van hieruit ontwikkelde ik mijn droom. FoodSaem! 

FoodSaem maakt snoeperijen voor je ziel, die je even laat genieten van pure smaak op een verrassende wijze gecombineerd. FoodSaem gebruikt enkel en alleen ingredienten van Biologische teelt. Zoals gezegd zijn ze ook vrij van geraffineerde suikers, kunstmatige hulpstoffen en vrij van gluten, lactose en op verzoek zelfs vrij van noten en ei.

Doelstelling

Mijn doelstelling is, om iedereen, dus ook jou, kennis te laten maken met lekkere, vrij van gluten, lactose, geraffineerde suikers en vrij van chemische hulpstoffen Snoeperijen voor je Ziel.

Mijn doelstelling voor nu is om mijn producten op een zo'n groot mogelijke schaal te gaan verkopen waardoor ik  iedereen een feestje kan laten beleven in smaak en in beleving. Ik wil dit gaan doen dmv particuliere verkoop, maar ook op markten en foodfestivals.

Wil jij mij helpen mijn droom waar te maken? Wil jij mij helpen een kwantumsprong te maken? Dan ontvang ik graag jou donatie voor FoodSaem, er is geen minimum en ook geen maximum bedrag wat je kan doneren. Ik ben met iedere donatie meer dan blij en dankbaar ervoor.

Tegenprestatie

Ik heb een, vind ik zelf althans, een erg leuke tegenpretatie bedacht voor jou donnatie. In januari 2017 zal ik een High Tasting organiseren met de producten van FoodSaem.
Uiteraard wordt je hiervoor uitgenodigd en volgt er op de dag zelf nog een aangename verrassing.

Vragen
Mocht je nog vragen hebben dan wil ik die graag ontvangen op foodsaem@gmail.com. Ook kan je FoodSaem vinden op facebook.
Graag hou ik je daar op de hoogte van de voortgang van FoodSaem.

Want een FoodSaeme wereld wordt iedereen blij.

FoodSaeme groet
Miranda Brinksma

Uitgelicht